Smart tévékhez csatlakoztatott Bluetooth-hangszórók esetleg javítanak a hangminőségen, vagy még rontanak is?
Figyelt kérdés
nov. 3. 22:20
1/7 anonim válasza:
Attól függ milyen a hangszóró, javíthat és ronthat is. De némi késést belevihet a hangba, ami sokféle tartalomtípusnál zavaró lehet. Egy HDMI ARC-os soundbarral jobban jársz, bár némelyiknek már olyan ára van mint egy belépő sztereó házimozinak, az meg kenterbe ver minden bluetooth hangszórót.
2/7 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, akkor tárgytalan. Nagy valószínűséggel az idősebb korban fellépő hangfrekvencián alapuló rossz halláson vagy inkább értésen nem is segítene. Hiába hallom, nem értem. Ha 10-szer visszatekerek, se értem. Ezzel (is) meg kell alkudnunk. Csak mert teljesen más a "hangszín" a hangszóróból, mint a számítógépből, jutott eszembe. A hang késése, az végképp megzavarna. Köszönöm szépen, csak ezért vettem volna Smart tévét, de akkor arról is leteszek. Köszönöm szépen!
nov. 3. 22:53
3/7 anonim válasza:
Nem LG vagy Samsung tévékhez sima (számítógépes) aktív hangszórót is lehet csatlakoztatni, aminél nincs késés, persze az 5 ezer Ft-os vacak nem jobb a tévéénél. Ehhez nem kell okostévé.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem a hang miatt merült föl az okostévé, hanem amit nyújtani tud. A jobb hang csak a hozadéka lenne. Gyanítottam, hogy ilyen nincs neki. Akkor talán várok, hogy rám hagynak egyet. Addig beérem a számítógéppel.
nov. 4. 08:34
5/7 anonim válasza:
Pedig ezt írtad: "csak ezért vettem volna Smart tévét", de te tudod. Ha rád is hagynak egyet, az valószínűleg egy már rég nem támogatott, alig használható modell lesz.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy így helyreraktad a dolgaimat. Az unokaöcsém vetette föl az okostévét, amit szerinte jól ki tudnék használni. Azt hiszem, maradok a számítógépnél, meg a hangszórónál, ami az egész házban biztosít hallgatni valót, és nagyon örülök, hogy ezek vannak, mert egyébként rég megháborodtam volna.
nov. 4. 09:05
7/7 A kérdező kommentje:
Titokban meg reménykedek, hogy hoznak egyet, legkésőbb karácsonykor. :)
nov. 4. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!