Ha elmentek otthonról dolgozni, vagy akár 2-3 napra, kihúzzátok a TV-t és hasonló elektromos eszközöket? Én a hűtő kivételével mindent kihúzok, valahogy van bennem egy para, hogy kigyulladhaz.
"Mivel magam is végzek vizsgálatokat biztosítók részére, szakvélemény, ilyesmi, van némi rálátásom a dolgokra, számomra ez semmit nem bizonyít."
Számomra pedig ezek a témához nem tartozó, tekintély-elvű "érvek" nem bizonyítanak semmit.
Felőlem a NASA mérnöke is lehetsz, számomra ez nem relaváns...
11. De mivel én felismerem a szokásos trollkodó, akadékoskodó szöveged, engem viszont igazolsz.
Megint nem a kérdéssel foglalkozol, csak kényszeresen piszkálódsz, főleg az én nickem szereted kipécézni.
Pedig ez a nick is csak azért született valamikor, mert voltak itt olyan értetlenkedők, akik módszeresen kötöttek bele szakmai hozzászólásaimba, de tényleg olyan gyerekes butaságokkal, hogy az már tűrhetetlen volt. Meg már akkor is garázdálkodott itt egy-egy olyan, amelyiknek láthatóan komolyabb problémái is voltak fejben, szövegértelmezéssel is, meg egyebekkel is.
Később ezzel a nickkel próbáltam világosabbá tenni a helyzetet, ha már egyesek nem ismernek fel szakmai szövegeket, hátha jobban a fejéhez kap, hogy laikusként ne fárasszon már, egyszerű butaságokkal, ha egyszer nem ért valamihez.
Az "úr" beépítése már csak visszavágó volt azoknak, akik itt folyton felesleges veszekedéseket provokáltak. Ha rólam beszél a troll, sokszor "urazni" kénytelen, mekkora poén.
Természetesen sokra nem mentem vele, utána is volt sokszor olyan, aki egy-egy szakmai kifejezésekkel tűzdelt, szakmai beírás után úgy szólt hozzám, mint valami félnótás haverjához, szabályosan hülyének nézve, holott láthatóan neki voltak értelmezési problémái, ami elég fárasztó tud lenni.
Ráadásul a látható nick még hátrányokkal is jár, némelyik troll kipécézi és csak azt nézi, hogyan köthetne bele a szavaimba.
Pedig én úgy indultam ennek az oldalnak, hogy névtelenül, kit érdekel, nekem úgyis csak időtöltés, amit a vállalkozásom lehetővé tesz, hogy ráérek ezzel is foglalkozni, amellett agytorna, tapasztalatok átadása, sőt általános fórumos tapasztalat, hogy tanulni is lehet belőle. Sok esetben azáltal is, hogy rákeresek valamire és saját tudásom is frissítem ezáltal.
De egyszerűen nem lehet itt meglenni, energiaelszívó pióca módjára piszkálódó trollok nélkül, akik bármibe képesek belekötni, miközben még a szabályzatot sem képesek értelmezni:
-------------------
Ha választ írsz, kérjük, vedd figyelembe be a következőket:
- Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a válasz értékelésével fejezheted ki.
-------------------
"...levegőben vagy más gáz halmazállapotú diszperz közegben égés során keletkezett"
Ha szerinted füst csak égés során keletkezhet, akkor keress rá az "égés" jelentésére is!
"Később ezzel a nickkel próbáltam világosabbá tenni a helyzetet"
Úgy gondolom hogy az elismerést kiérdemelni lehet, kikényszeríteni nem...
14. Sajnos van az a szint, ahol értelmes szó nem hatékony. Itt is, vagy korábban más fórumokon is volt olyan, aki privátban köszönte meg, hogy sokat tanult a válaszaimból. Sőt, a többség vélekedhet is hasonlóan, csak sajnos 1-2 negatív ember is már aránytalanul kártékony tud lenni.
Ilyenek miatt szakemberek menekülhetnek el (más fórumokról is), akik ezt nem hajlandók eltűrni.
Végeredményben ez kinek jó, amikor sok olyan régebbi kérdéssel is összeakadok, egyszerű szakmai dolgokra nem született válasz, mert nem volt itt egy szakember, aki dobta volna a megfelelő választ. Ha nem üldözték volna el a rosszindulatú, negatív hozzáállású trollok.
Szervizmérnök, nekem ugyanezeket írtad az Ezotéria kategóriában, hogy felismersz, de én nem az itteni válaszoló vagyok. Ott is csak néztem, hogy ez mi, mièrt írod ezt nekem. Látom, hogy másoknak is írod ezt, mintha mindenkit ugyanazzal a hozzászólóval azonosítanál, akivel vitád volt régen, és így végül egy csomó emberrel vitába keveredsz.
Szerintem azt hiszed, hogy az "anonim" az egyvalakinek a nickneve. De nem, mindenkinél ez jelenik meg, aki elrejti a nicknevét. Remélem, ez segít kiigazodni. Összefoglalva, ha "anonim" van a hozzászólásnál, és nem tetszik, amit ír, ne támadj rá a régi vita sérelmeivel, mert nem a te régi ellenséged. Ő talán már évek óta nem jár erre.
16. Ne nézz hülyének, felismerhető minták vannak, itt is többesszámban fogalmaztam, nem véletlenül. Ezt az oldalt megtalálja Magyarország legalja is sajnos, ezért is hanyagoltam többször is, több évre, csak vagy idetévedtem megint keresővel, vagy épp elfogytak a megfelelő szakmai fórumok, és valamivel tölteni kellett a munkaidőt is, mint már említettem.
Rosszindulatú figurák, ha kevesen vannak, úgy is nagyon kártékonyak tudnak lenni. Nyílt titok, hogy negatív emberekből jócskán akad, ez nem az én hibám, hogy ilyenek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Ha szerinted az rendben van, hogy az Ezotériában már tavaly rám szállt például egy notórius és elkezdett fenyegetőzni, hogy ő engem elüldöz a témából, majd mindenféle provokációval, veszekedésekkel megoldja, hogy engem töröljenek. Mert egyszerűen nem bírja elviselni más véleményét, amikor arra céloztam, hogy aki szellemeket lát vagy földönkívüliekkel haverkodik, szerintem annak lehetnek mentális problémái. Ettől ő "ideget kap", ezzel is bizonyítva, vele minden a legnagyobb rendben.
De hiába akar elüldözni, így már nem hagyhatom annyiban, mert nekem nem parancsolgathat. Pedig lehet, ha kivárja, ráunok a témára, így is kezdem már unni. De amíg folyamatosan provokálgat, rendre beleköt a válaszaimba (holott itt bárki szabadon válaszolhat egy kérdésre), nem hagy békén, addig nem tudom hanyagolni sajnos a témát.
Saját minősítésem nekem nem számít*, hiába csinálja ezt is, hogy visszamenőleg kikereste itt is a korábbi válaszaim és sunyiban lenyomogatta, több loginról is egyszerre. Ha valaki szerint ez normális munka...
*Nem éri el a célját, de ezt is provokációnak tekintem arra, hogy igyekezzek "fejlődni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!