Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Led szalagot lehet javítani?...

Led szalagot lehet javítani? A macskám elrágta.

Figyelt kérdés

okt. 19. 05:04
 1/8 anonim ***** válasza:
29%

Nem. Felejstd el.

Amúgy meg mi a fenének javítanál egy párezer forintos vackot?

okt. 19. 05:49
 2/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
48%

LED-szalagot általában a jelölt helyeken lehet darabolni, részt kivágni és összetoldani, szakszerűen.

Lehetőleg forrasztással, noha léteznek gyorscsatlakozók is, de utóbbi nem olyan jó megoldás.

Tehát ez attól is függ, mennyiben / hogyan sérült.

okt. 19. 07:12
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
#2 válasza tökéletes volt. Melyik okoska pontozta le?:D
okt. 19. 15:18
 4/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
25%

Nem gond, néha a pirosan kiemelt válaszok a legjobbak, gyerekes játékokkal én nem foglalkozom.

Vannak sajnos sértett emberek, akik egy-egy szakmai megaláztatást nem képesek nemes versengésben megtorolni (avagy győzzön a tudás), inkább folyamatos gyűlölködésben élnek. Jó élete lehet, gondolom.

Csak a szokásos: egyszer írt valami butaságot, amit én helyesbítettem.

Itt az Elektronika szekcióban van olyan is, aki már évek óta gyűlölködik ellenem (de nem notórius, dehogy...).

Én nem tudnék így élni...

okt. 19. 18:19
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem én pontoztalak le :)

És köszi a választ.

Ilyen jelek vannak rajta kb fél méterenként:

[link]

Ott kell elvágni?

Milyen toldó való hozzá?

okt. 19. 20:09
 6/8 A kérdező kommentje:

Valamiét nem nyitja meg.

Itt egy másik:

[link]

okt. 19. 20:12
 7/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
52%

Ott lehet vágni, a csatlakozók led strip connector néven például a kínai oldalakon, vagy épp "LED-szalag toldó" a magyar oldalakon, de ennek én nem vagyok barátja, jobb forrasztani.

[link]

okt. 19. 20:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Forrasztáshoz nem értek (és nincs is forrasztóm) megpróbálom ezzel a toldóval. Köszi.
okt. 19. 22:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!