Illetve mégis mostmár. A többit meg majd az ügyfélszolgálat megmondja...
okt. 18. 18:51
3/10 anonim válasza:
Minden ugyanúgy marad ha átváltod. Nem veszik el sem szám, sem pénz, sem semmi. Pontosan olyan mint amikor fizikai sim kártyából kapsz másikat.
okt. 18. 19:06
4/10 anonim válasza:
A Vodafonenál csak előfizetéses havi számlás csomagban van E-SIM! Tudom mert én is E-SIM-es vodás vagyok.
okt. 18. 19:14
5/10 anonim válasza:
Szia!
Alapvetően nem lenne akadálya annak, hogy átváltsd a fizikai SIM kártyát E SIM-re. A kérdés csak az, hogy a Vodafone ezt engedélyezi-e a feltöltőkártyásoknak. Ha van erre a Vodásoknak lehetőség, akkor természetesen minden megmarad, egy dolgot kivéve:
Amennyiben a SIM kártyán tárolsz névjegyeket, akkor azok értelemszerűen a kártya eltávolításával a készülékből elvesznek, így erről majd gondolkodj. De minden szolgáltatói dolog megmarad (a számod, a tarifacsomagod, az egyenleged, és a szolgáltatásaid is).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!