Vodafone-nal van olyan mint a telenornal (*111#), ahol hivas nelkul meg tudom nezni a szamlaegyenlegem?
Feltoltokartyas vagyok, a 1270 hivna valakit.
Elore is koszonom.
" Hogyan kérdezhetem le aktuális egyenlegemet?
Egyenlegedet díjmentesen lekérdezheted a My Vodafone alkalmazás segítségével, melyet letölthetsz a megfelelő internetes áruházból (App Store, Google Play, Windows áruház) vagy küldd el az APP szót a belföldi hálózatból díjmentes 1270-es számra. Az alkalmazásban töltött adatforgalmat belföldön nem számítjuk bele a felhasználható adatkeretedbe. Feltöltőkártyás egyenlegedet ezen kívül a 171-es telefonszám tárcsázásával, vagy a 171-re küldött „IEGYENLEG" kóddal is lekérdezheted. Amennyiben a 171-es számot tárcsázod, úgy a szolgáltatás díjköteles, melynek mértéke Vodafone Tuti tarifa esetén 19 Ft, Max tarifák, Vodafone Perc+ és Vodafone Net+ tarifa esetén 49 Ft. Az „IEGYENLEG" kóddal Max tarifa esetén díjmentesen, egyéb tarifák esetén 49 Ft-ért kérdezhető le az egyenleg. Továbbá bármikor ellenőrizheted a vodafone.hu/myvodafone oldalon is."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!