128 GB jónak számít egy tablet esetén? Vagy hamar megtelik?
Figyelt kérdés
Bocsánat, de nem értek hozzá. Mennyi az “ideális” egy tablethez?okt. 18. 00:07
1/8 anonim válasza:
Nekem a 64gb is elég, valakinek a 512gb sem. De egy átlagos felhasználó azért bőven megvan 128gb tárhelyel
2/8 anonim válasza:
Értelmetlen kérdés, a használat jellegétől függ. De 128 GB azért nem kevés.
3/8 anonim válasza:
Ha nem értesz hozzá, akkor valószínűleg nem fogsz nagy tárhelyigényű programokat telepíteni. Szóval elég lesz. Az én mobilom 128-as, mindent azzal intézek.
4/8 anonim válasza:
Ha nem fotózol, videózol vele és nem torrentezel filmeket, akkor elég lesz.
5/8 anonim válasza:
Neked a 64GB-os iPad is bőven elég lesz. Telefonoknál is elsősorban a képek és videók miatt kell több, már aki fényképez. Persze tudom, foglalhatnak helyet a nagyobb appok, vagy filmek is, de esetedben nem hiszem, hogy ez számítana.
6/8 anonim válasza:
Azt te tudod hogy neked mennyi az ideális.
Ha sok filmet szeretnél nézni internet nélkül, akkor sok tárhely kell.
7/8 anonim válasza:
Átlagos használat mellet szerintem a fele, 64GB is elegendő. Ha Androidot veszel, az MicroSD-vel is bővíthető, akár 512 GB-al, így ha később mégis kicsi lenne, nincs semmi gond. Apple iPad nem, de náluk meg ott az iCloud+, ráadásul ez miden eszközön használható, csak internet kell hozzá.
8/8 anonim válasza:
Igen, néha 64GB kicsit kevés, de 128 már tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!