Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Legjobb pulzusmérő okosóra?

Legjobb pulzusmérő okosóra?

Figyelt kérdés

Olyan okosórát keresek, aminek viszonylag pontos a pulzusmérője, de nem nagyon szeretnék rá 50 ezer felett költeni. Alvásmérés se rossz ha van, bár ezek általában sosem pontosak.

De ha valaki mégis 50 felett tud ajánlani valami szuper jót, azt is meghallgatom.

Nothing Phone 2 telefonom van, szóval android kompatibilisnek kell lennie.

Köszi előre is!

okt. 14. 08:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Haylou van, az 20 alatt van, és teljesen jó, pontos. Mindegyik mér néha félre pár értékkel, ez a 150 ezressel is megesik.
okt. 14. 08:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Okoskarkötőket próbáltam már, kb ugyanannyit mutatott a Samsung Fit3 és a Xiaomi Smart Band 8 is. 15-20 ezer forint körül van az áruk.
okt. 14. 09:09
 3/6 Cubina ***** válasza:

A legolcsóbb (ingyen van) a hüvelykujjad. Bal kezedet tenyérrel felfelé tartva jobb hüvelykujjal kitapogatod a csuklód bal széle körül az ütőeret, és ha megtaláltad, az ujjad rányomva tartod 10 másodpercig és megszámolod hogy az idő alatt hányszor lüktet. A kapott értéket megszorzod hattal, és már meg is van a percenkénti pulzusszám.

Vehetsz esetleg egy pulzoximétert is, ami 3-4000 forint körül kapható, a mérete picike, bárhová magaddal viheted, csak az ujjadra kell csiptetni és a digitális kijelzőn máris megjelenik a pulzusszám, bónuszként a véroxigénszint is.

Miért kellene ehhez az egyszerű művelethez több tízezer forintos okoseszköz, amikor akár ingyen is ellenőrizhető bármikor, bárhol?

okt. 16. 04:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Én értelmezésem szerint ő okosórát akar, csak olyat, ami jól mér pulzust is, lehet ős másra is akarja használni, esetleg sportolásnál, csak nem ír semmit, szóval nehéz eldönteni mire akarja használni. Amúgy anno én is azt gondoltam milyen poén, hogy van egy eszköz, ami egész nap méri a pulzust, kíváncsi vagyok rá melyik napszakban, milyen tevékenységnél hogy alakul, mert nekem mindig is magas volt, aztán kb. 2x használtam, szóval csak emiatt nem éri meg csak erre.
okt. 16. 07:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Ha csak egy pulzusmérőt szeretnék, akkor azt keresnék, nem egy okosórát. Jó pár évig használtam egy huawei bandet, de egy idő után egyre rosszabb értékeket mutatott, amikor 160-nal vert a szívem, akkor is max 110-et jelzett, ami nagyon nem mindegy. De bőven van ezeknek az óráknak más funkciója is, ami miatt érdemes őket használni, csak hát több százezres értékben már nem éri meg nekem.

The Quantified Scientist Youtube csatornát ajánlom mindenkinek, aki az okosórák mért értékeinek pontosságára kíváncsi.

okt. 16. 14:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez így van.
okt. 16. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!