Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Meg lehetne előzni a wc-papírl...

Meg lehetne előzni a wc-papírlopásokat ilyen eszközzel, lenne értelme?

Figyelt kérdés
Valamilyen érzékelőre gondoltam, ami a kartonhenger forgását figyeli. Össze lenne kötve egy csendes riasztóval, amit akkor aktiválna, ha "túl sokat" forog. A normál és az "extrém" használatot szerintem meg lehet különböztetni, pl. bizonyos fordulatszám, vagy sokáig tartó rezgés. Ezt a meglévő WC-papírtartóhoz lehetne illeszteni feltűnés nélkül, csak az áramellátásán kellene gondolkodni, de akár elemről is működhetne.
okt. 12. 16:28
1 2
 1/20 lali51 ***** válasza:
100%

Mi van akkor ha riaszt? Lesz valaki aki átkutatja a tettest?

Annak a valakinek a bére több lehet mint egy havi wc papír ára.

okt. 12. 16:32
 2/20 A kérdező kommentje:
Ott lennének telepítve, ahol van biztonsági őr, pl. kórházakban (gondolom). Ez sima lopás. Felteszem, az illetőnél lesz egy jó nagy táska. Esetleg be is lehet menni, persze női WC-be csak női biztonsági őr, lehetne tudni, melyik fülke. Pl. bekísérné egy helyiségbe, mint egy szupermarketben, vagy lefogja, és rendőrt hív. Akár jogszabálymódosítást is el tudok képzelni, ami ezt szigorúbban büntetné.
okt. 12. 16:54
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy darab lánc lakattal. Senki nem fogja letekerni a gurigáról azért, hogy haza vigye.
okt. 12. 17:01
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Már feltalálták, ezt egy vendéglőben láttam.

[link]

okt. 12. 17:09
 5/20 A kérdező kommentje:
De állítólag letekerik.
okt. 12. 17:16
 6/20 Szirty ***** válasza:
Állítólag?
okt. 12. 17:24
 7/20 A kérdező kommentje:

Nem olvasok Origót, de most csak ezt találtam: "... még az egyben levehetetlen - azt megoldották - WC-papírt is türelmesen letekerik".

[link]

okt. 12. 17:34
 8/20 A kérdező kommentje:
Ha (már) mégsem, annál jobb, tárgytalan...
okt. 12. 17:36
 9/20 anonim ***** válasza:
52%
Az feltűnt, hogy ez a cikk lassan 20 éves?
okt. 12. 17:37
 10/20 Szirty ***** válasza:
67%

"...lassan 20 éves"

Ma már nem lopják?

okt. 12. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!