Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen szakembert érdemes...

Milyen szakembert érdemes keresni retro karóra elektronikájával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Vettem online piactéren egy órát, ami javítást igényelt. Egy 1980-as évekből származó Continental márkájú analóg-digitális darab. Elvittem óráshoz, elemet tett bele, viszont a szerkezet így sem reagált, nem kapcsolt be se a digitális kijelző, és a mutatók se mozdultak meg.

Azt mondta, hogy könnyen meglehet, hogy a nyomtatott áramkörben van szakadás, ami az órában található. Lehetséges-e megjavítani egy ilyen problémát, és ha igen, ki lehet erre specializálva? Ő nem merte bevállalni.

Esetleg Budapesten ismer-e valaki egy ehhez értő szakembert? (Nem feltétlen karóra, hanem nyomtatott áramkör javításához és hasonlókhoz értő is).

okt. 9. 12:48
 1/10 A kérdező kommentje:

Esetleg ha mond valakinek valamit, a hátlapon az alábbi jelzések vannak:

Economic es+ 3707

okt. 9. 12:51
 2/10 retektorta ***** válasza:
93%
Hát én nyomtatott áramkör tervezéshez, javításához értek, de órát nem vállalok, szerintem más sem, aki nem kimondottan órás. Túl speciális. Szóval én mindenképpen digitális órához értő órást keresnék.
okt. 9. 13:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Isemrek egy klasszikus módszerekkel és eszközökkel dolgozó órást, de pécsi, és kérdés hogy megérné -e? Ha ő vállalja, akkor meg is csinálja.

[link]

okt. 9. 18:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha semmi sem jelenik meg rajta, és az elem érintkezői megfelelőek, azok érintkeznek, akkor tuti senki sem csinálja meg.
okt. 9. 22:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Írd ki a kérdésed a SVÁJCI ÓRA FÓRUM nemű oldalon!
okt. 10. 19:36
 6/10 A kérdező kommentje:
5. válaszoló: Köszi, lecsekkolom!
okt. 13. 14:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Update: Sajnos mégse írom ki, mert beregisztrálás és belépés után kérdés kiírásnál egyből kidob a fiókból és nem enged belépni soha többet azzal az email címmel, második email regisztráció után se :) (Feltéve ha az Index Fórumról beszéltél).
okt. 13. 15:16
 8/10 anonim ***** válasza:
7. Az igazoló e-mailre reagáltál?
okt. 13. 18:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen, be is tudtam jelentkezni, de aztán kidobott. Nem jött más email, jelszó változtatás után is rossz volt.
okt. 13. 22:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Oláh Zoltán érdi órásmester. Profi!
okt. 13. 23:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!