Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen Apple terméked van?

Milyen Apple terméked van?

Figyelt kérdés

okt. 1. 19:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%
#4 És Androidon hogyan használsz PC-s programokat nagyokos? Üdv egy Androidos
okt. 2. 00:38
 12/21 anonim ***** válasza:
66%

Mostmár semilyen.

Ipad : magától deformálódott a háza, meghajolt (bending). A Rejoy adott érte 30 ezrett így.

Airpods : gyenge volt az üzemideje, így kidobtam. 3 év után.

Iphone SE3 : 2 hónap után eladtam, annyira szar volt.

Iphone 14 : ettől sem voltam elájulva, így ezt is eladtam.

Macbook : folyton kötőhártya gyulladást kaptam a képernyőjétől, így nem maradhatott, pedig az üzemidője páratlan volt.

Nem lehet rám azt mondani, hogy kipróbálás nélkül utálom az Apple márkát.

okt. 2. 02:01
 13/21 anonim ***** válasza:
74%

* semmilyen

* ezret

okt. 2. 02:02
 14/21 anonim ***** válasza:
29%
Idared
okt. 2. 08:29
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

iPhone és Watch. Előbbit 13 év Android után vettem és elégedett vagyok vele. Utóbbit muszájból, mikor a Huawei órám megadta magát. Hát, jobbat vártam. Egyrészt a 2 napos akkuidő nevetséges, mikor a Huawei egy hetet tudott, másrészt a Huawei sokkal több és részletesebb infót mutatott. De azért marad a watch.

Mac-em nem lesz soha, mert Linux után az túl zárt lenne és a UI-t (pl bal oldali ablak ikonok) se tudom megszokni. A feleségem viszont imádja.

iPad-em sem lesz, mert a szememben a tabletnek, mint kategóriának nincs sok értelme: hordozni túl nagy, értelmes munkára túl kicsi. Tartalmat fogyasztani a TV és a számítógép is jó, rajzolni meg nem tudok.

AirPods nagyon nem éri meg az árát, mert 20 ezer körül már frankó Bluetooth fülest kapsz, ami remekül megy iPhone-nal, semmi értelme a könnyen elhagyható AirPodsnak.

Apple TV előfizetésem volt egy darabig, de nagy csalódás: szinte semmi jó nincs rajta, ami meg tetszene, az más streaming szolgáltatásból van reklámozva, meg olyanok is vannak, hogy hiába van előfizetésed, egy-egy filmért még fizess külön. Kösz, nem, marad a Netflix.

okt. 2. 17:43
 16/21 anonim ***** válasza:
80%
14 Pro + Watch S10 Cellular
okt. 3. 05:59
 17/21 anonim ***** válasza:
45%

Csóró vagyok, nincs apple cuccom.

Haverjaim kőgazdagok, s24 ultrát használnak, és csak néhányan iphone-t. Meghallgattam apple felhasználók többéves tapasztalatát. Csalódottak.

Így annyira nem vágyok apple termékre.

Üdv.: egy szegény androidos, windowsos, linuxos apple hater

okt. 5. 00:39
 18/21 anonim ***** válasza:
73%
Semmilyen, nem azért, mert nem telne rá. Ha ingyen adnák sem kellene. Csak státusszimbólum, semmivel nem jobb, mint az android. És utálom az Apple üzletpolitikáját, már csak ezért sem vennék.
okt. 7. 20:45
 19/21 anonim ***** válasza:
*státuszszimbólum
okt. 11. 09:27
 20/21 anonim ***** válasza:
40%
19# igazad van, státuszszimbólum. Csak nem figyeltem, de ismerem a helyesírási szabályt.
okt. 12. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!