Milyen Apple terméked van?
Figyelt kérdés
okt. 1. 19:30
A kérdező szavazást indított:
iPhone
Mac
iPad
Watch
AirPods
Apple TV
A felsoroltak közül többel is rendelkezem
Egyikkel sem rendelkezem
68 szavazat
3/21 Mad Max2 válasza:
bocs de nekem nincs almás cuccom
Azért még ember vagyok a szemedben remélem:)
5/21 anonim válasza:
iPad, és iPhone, volt MacBookom, de eladtam. Miért érdekes?
7/21 anonim válasza:
Watch meg AirPods az nincs, mert nem kell, a többi van. És van még egy AirPort Express router-em :-) Már csak AP-nak használom, de soha ilyen megbízható kütyü nem volt a hálózaton, nagyon fogom sajnálni, ha tönkremegy (bár erre nem sok esély van, elpusztíthatatlannak tűnik).
8/21 anonim válasza:
IPod shuffle 4. generációs, ezüstszürke, elnyűhetetlen, még 2010 környékén vettem. Idén beruháztam egy használt rózsaszín iPod touch 6. genre ebayen, remek áron csíptem meg, ez a vezeték nélküli füles támogatása miatt volt nekem fontos. Tudom, hogy nem mai darab egyik sem, de arra, amire nekem kellenek, tökéletesek.
9/21 anonim válasza:
Idared meg golden, egy ládával vegyesen 😀
10/21 anonim válasza:
iPhone 3G, 4s, 5c, 6s, 7, Xs Max.
Na de ezek gyüjteményben pihennek.
A használós telefonom egy sima 12. Nem tervezek egy darabig váltani mert bőven kiszolgál. Másfél nap üzemidő, gyors-lag mentes rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!