Temus adaptert ajánlott használni?
Ugyanabban a sátorban reszelik mint a tescosat.
"8 évig ment,gond nélkül egy wish-es adapterrel. Most meghalt "
Én is jártam így, szétszedtem, átkondiztam, és még most is működik.
"Ki tud gyulladni egy ilyen egyaltalan?"
Muteroak is vettem, nála egyszer az egyik pukkant egyet halkan, és kimúlt. Szétszedve egy kormos panel fogadott, nem tudom mi volt az ami hazavágta. Van ilyen is.
Elektronikai üzletben vettem olyan töltőkábelt, ami füstölni kezdett és majdnem felgyújtotta a telefonom. Azóta nem spórolok kábelem vagy adapteren. 400 forintban nincs benne még az anyag ára sem. Igaza van a másik hozzászólónak, hogy nyilvánvalóan selejtes minőségű lesz.
De ha ennyire tudod, hogy meg akarod venni, vedd meg. Nem a mi dolgunk.
"Amúgy soha sehol nem olvastam,hogy temus adapter kigyulladt volna. Meg úgy alapból adapter."
Mert az elektronikákat nem is tudnák olyan anyagokból összerakni, ami nem lángmentes alkatrész. Füstölhet, de nem kaphat lángra.
Mivel gyakorlatilag már régóta csak ilyen lángmentes alkatrészek vannak a piacon, ahhoz már tényleg "érdekes" gyártó kellene, aki direkt beszerkesztene egy kis gyújtóbombát, extra költségen. (Tudjuk, mire gondolunk, de az politika, nem idetartozik.)
Olyan inkább előfordulhat, a spórolós pehelysúlyú példányoknál, hogy amikor elhasználódik bizonyos alkatrész, bedugod a konnektorba, elpukkan, de utolsó bosszúként még kiküld egy jó kis feszültségimpulzust, amivel a táplált eszközt károsíthatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!