Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Falra szerelhető légkondicioná...

Falra szerelhető légkondicionáló Air Wall jó ? Tapasztalat ?Többi lent

Figyelt kérdés

Átmenetileg, par hónap erejéig vagyunk egy régi családi házban .

Fűtési megoldásként mennyire jó ez amit ide leírtam , elég meleget ad ?

Aki rendelt , mit tapasztal ? Igaz amit a hirdetés ír ?

Ezzel tudnánk fűteni megfelelően ha nem is a házat, de legalább a szobát ?

Ha nem jó , mit használjunk , mi lenne a legjobb ? ( Fatüzelést lehetőleg meg szeretnénk úszni 🙂)

szept. 24. 08:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez ugyanazt tudja, és még garanciát is kapsz vele, plusz olcsóbb.

[link]

Ami a linkeden van, azt felejtsd el. Nem is értem hogy találják meg az emberek ezt a sok sz@rt.

szept. 24. 18:08
 12/16 retektorta ***** válasza:
Onnan tudni, hogy átverés, hogy azt állítják a leírásban, hogy hűt is. Fűteni lehet hogy tud, de ahhoz meg drága. Ne vegyél ilyet.
szept. 24. 18:24
 13/16 A kérdező kommentje:

11: de ha ezt rendelem nem járok úgy mint az én linkemhez hozzászólók mondják? Hogy nem lesz melegem .....

?

Azt írtad ugyanazt tudja azért kérdezem .

Örülnék ha ezzel tényleg bevtudnam fűteni a szobát es anyagilag se lenne olyan megterhelő mint az olajradiator pl

szept. 26. 05:11
 14/16 anonim ***** válasza:
91%

"Örülnék ha ezzel tényleg bevtudnam fűteni a szobát es anyagilag se lenne olyan megterhelő mint az olajradiator pl"

Anyagilag ugyanott leszel a villanyszámlával, semmivel sem jobb vagy rosszabb.

szept. 26. 06:49
 15/16 vctor válasza:
15ért vettem 1800w-os hasonlót a fürdő falára (6nm) - ott hamar befűt, de a lakást nem bíznám rá - a "hűtés" meg sima ventilátort jelent..
nov. 15. 02:29
 16/16 vctor válasza:

itt egyébként reális 20nm-ig adják meg az 1800w-os készülék fűtési képességét:

pepita.hu/hosugarzok-c1990/fali-futo-huto-test-p11568819?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA3Na5BhAZEiwAzrfagEMoY8fZSIicz4a6pQUX6Pfa0XhLCYhwPS-W_chMedGpwzL_AuBURxoC_toQAvD_BwE

nov. 15. 02:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!