Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyiket vennétek használtan...

Melyiket vennétek használtan ugyanannyiért ugyanazzal a konfiggal? Lenovo ThinkPad vagy Dell Latitude?

Figyelt kérdés

szept. 18. 14:00
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Én Lenóvót nem vennék.
szept. 18. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
A kijelző döntene nálam. Ha az is egyforma, akkor Lenovo.
szept. 18. 14:04
 3/10 anonim ***** válasza:
44%
Az új Lenovo-k már nem sokat érnek. Nálunk a cégnél az összes laptop Dell és jól bírják.
szept. 18. 15:47
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Sajnos az új Dell-ek sem. Ez mindegyik márkáról elmondható. Volt nálam mindkettő, mindkettőt elfogadnám, de a Lenovo egy kicsit minőségibb érzetű, ennyi a különbség. A Dell-nek viszont legendás a supportja. A cégnél van olyan modell, ami 8 évvel ezelőtt jelent meg és még mindig adnak ki hozzá bios frissítéseket.
szept. 18. 15:53
 5/10 anonim válasza:
79%
Apple termékek akár használtan?
szept. 18. 16:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Macet nem veszek a saját felhasználásomhoz.
szept. 18. 16:47
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Inkább a Lenovót.
szept. 18. 19:13
 8/10 anonim ***** válasza:
30%
Utolsó lenovom egy Thinkpad x390 volt, életem legszarabb ár-érték arányú gépe. Mivel akkor már kint volt az M1 és nagyon ajnározták, Macbookra váltottam, de ha nem lett volna, akkor Dellt veszek.
szept. 18. 20:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
csak ThinkPad, a 4. is az lesz.
szept. 19. 00:24
 10/10 anonim ***** válasza:
67%

Nekem meg a 6-8 éves Thinkpadjeim vannak, mai napig abszolút jól működnek. Van egy X240-es, egy T490-es és a lányomnál egy T470-es.

SSD lett rakva mindegyikbe, illetve volt RAM bővítés, az egyikben billentyűzetcsere, és teljesen jó mind a három.

Akinek eddig Thinkpadet ajánlottam, az mind áradozott róla.

Dell laptopom nincs, csak a munkahelyemen használjuk őket. Van régebbi Latitude, újabb, van Inspiron, van egy Vostro. nekem nem kéne egyik se. Árukhoz képest elég lassúak, az egy vicc, hogy a 480 ezres Dell M2-es SSD-vel, 16 GB RAM-mal lassabb, mint az én Sata SSD-s, 8 GB-os közel 10 éves Thinkpadem...

És van, amelyiknek 3 év annyira tropára ment akksija, hogy max 20 percet bír, pedig nem volt agyonhasználva.

szept. 19. 06:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!