Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » GYK - AAA elem tok...?

GYK - AAA elem tok...?

Figyelt kérdés

Szeretnék AAA elemeknek tokokat vásárolni (úgy 60 db elemnek). Még nem voltak ilyen tokjaim és nincsenek tapasztalataim, azonban jó néhány visszajelzést olvastam az online térben, hogy konkrétan azok a tárolók rendkívül silány minőségűek voltak. Szeretném elkerülni, hogy belefussak ilyesnibe, tehát olyanokat kérdezek, akiknek vannak tapasztalataik ezen a téren, hogy milyet célszerű vásárolni vagy milyet nem.

Itt van például ez, kép alapján jónak tűnik, de nem tudom, hogy valóban jó-e: [link]

#elem #AAA elem #Aaa elem tok #Aaa elem tároló #Akkumulátor tároló
szept. 13. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
79%

Üres jégkrémes dobozban is tarthatod.

[link]

szept. 13. 23:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!

HUF662.26 | 4/10 Slots Transparent Plastic Battery Storage Box Hard Container Holder Case For AAA/AA/18650 Battery Organizer Accessories

[link]

Ilyenem van

szept. 14. 01:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Valóban a nagyon olcsó termékek ma már gyakorlatilag tejfölöspohár vastagságú, minőségű anyagokból vannak. Azokat nem érdemes megvenni.

Lehet érdemesebb lenne 3D nyomtattatni magadnak olyant amilyen kell.

szept. 14. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!