Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vettem a Temuról küllőre...

Vettem a Temuról küllőre szerelhető prizmalámpákat. Be van vágva a hátulja duplán, de sehaogyan sem passzol a küllőkre. Valakinek sikerült feltenni?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet feltenni, úgy hogy ne essen le? Egyszerre két küllőre nem megy rá. Ha meg egyre teszem, leesik.

szept. 4. 20:32
 1/6 A kérdező kommentje:
szept. 4. 20:36
 2/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
84%

Nem nagyon tudom értelmezni az általad írtakat, ez hány küllőt érint, az alábbi képen?

[link]

szept. 4. 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Mérnök Úr linkje szerint kell ezeket feltenni. A küllők nem párhuzamosak kb sehogy sem, úgyhogy be lehet feszíteni közéjük.

Persze van olyan kerékfűzési mód ahol párhuzamosak, de azok akik olyan kerékpárokat használnak nem vesznek meg ilyen szarokat. Ráadásul szerintem még szabálytalan is. Főleg ha nem borostyánsárga. Kéket, pirosat fel ne tegyél!

szept. 4. 22:20
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon gyorsan felejtsük ezt el és dobjuk ki a szemétbe, ahová való! A centrifugális erő úgy kidobja a küllő szélére menet közben, hogy abból Zs-kategóriás akció filmbe illő jelenetet lehet forgatni. Ezzel önmagában még nem is lenne baj, de a leeső ipari szemét balesetet okozhat, azon túl, hogy még a kerékpárban is károkat okozhat.
szept. 5. 04:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Megnéztem az értékeléseket, 3%-nak van vele olyan problémája, hogy ezt vissza is jelezte. Ez kb. normálisnak mondható az átlag kézügyességet és kreativitást feltételezve, valamint azt, hogy nem minden kerék egyforma.

Így arra tippelünk, hogy nem a termékkel lesz a legfőbb gond.

Van fotód arról, hogyan próbáltad felhelyezni?

szept. 5. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:

3-asnak igaza van. Ilyent nem rakhatsz fel a küllőre szabályosan.

[link]

116. §

szept. 5. 14:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!