Vettem a Temuról küllőre szerelhető prizmalámpákat. Be van vágva a hátulja duplán, de sehaogyan sem passzol a küllőkre. Valakinek sikerült feltenni?
Nem nagyon tudom értelmezni az általad írtakat, ez hány küllőt érint, az alábbi képen?
Mérnök Úr linkje szerint kell ezeket feltenni. A küllők nem párhuzamosak kb sehogy sem, úgyhogy be lehet feszíteni közéjük.
Persze van olyan kerékfűzési mód ahol párhuzamosak, de azok akik olyan kerékpárokat használnak nem vesznek meg ilyen szarokat. Ráadásul szerintem még szabálytalan is. Főleg ha nem borostyánsárga. Kéket, pirosat fel ne tegyél!
Megnéztem az értékeléseket, 3%-nak van vele olyan problémája, hogy ezt vissza is jelezte. Ez kb. normálisnak mondható az átlag kézügyességet és kreativitást feltételezve, valamint azt, hogy nem minden kerék egyforma.
Így arra tippelünk, hogy nem a termékkel lesz a legfőbb gond.
Van fotód arról, hogyan próbáltad felhelyezni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!