Milyen elektromos rollert vegyek 250 ezer forintig?
Figyelt kérdés
Teljesen új vagyok a témában, szeptemberben költöznék másik városba, és csak 2-3 km-re lennék a munkahelyemtől, ezért úgy döntöttem rollerrel szeretnék járni, mint néhány munkatársam.
Ennyiért milyet vegyek? Nagyrészt járdán lenne használva, de előny lenne, ha minél tovább tudnám használni a tél közeledtével, tehát akkor is tudjak menni vele ha picit rosszabbak már a körülmények.
aug. 25. 21:45
1/2 Közveszélyes Kontár válasza:
rosszabbak? esos vizes ut?
mert azert olcsok nem vizbe tervezettek (ha gyarto azt is allitja)
tomor gumis jol jon neha (kevesbe kell defektol aggodni)
viszont hidegbe, vizen jobban csuszkalhat
2/2 anonim válasza:
Neked szerintem elég lenne egy iScooter i9 max ilyen távra, de körbenézhetsz a Xiaominál is. Sokat próbáltam tőlük és nagyon jó rollerek. Ha menőn akarsz kinézni akkor egy KuKirin g2 (ez 26kg szóval ha panelban laksz, vagy sokat tömegközlekedsz akkor nem éppen a legkézenfekvőbb, de nagyon jól néz ki.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!