Avalon13 kérdése:
2023 elején vettem az Aldiban egy Crane okosórát (SB1326HZ). Nem használtam tavaly október, november óta, most, hogy ismét előkerült, kiderült, hogy az alkalmazás úgy ahogy van teljesen használhatatlanná vált. Hogy tudnám ismét használni?
Figyelt kérdés
Valaki tudja esetleg, hogy másik alkalmazással össze lehet-e kapcsolni? Jelenlegi állás, alkalmazás nélkül még órának is használhatatlan.#ALDIokosóra #Craneconnect #okosóraapp #aldicraneconnect
aug. 19. 06:18
3/8 Nyam2007 válasza:
Interneten keresni régebbi verziót az alkalmazásból?
4/8 anonim válasza:
Valaki mondja már meg mire valók ezek a nagyon okos órák.
Ilyen lépés számláló az is minek.
5/8 A kérdező kommentje:
Régebbi verziót kerestem, de nem találtam. Nem tudom mi a hiba, wifi meg mobil internet mellett is azt írja ki, hogy nincs internet kapcsolat. Aldi nem tud segíteni, a Crane connect hónapok óta nem reagál senkinek semmire Google playen sem. Ezért kérdeztem, hogy esetleg valaki tud e másik alkalmazást, ami kompatibilis lehet vele.
aug. 19. 11:07
6/8 anonim válasza:
Kedves utolsó,
Mindenkinek másra jó az okosóra/sportóra, vagy egyszerűen csak az tetszik neki...
Nekem 3 dolog miatt fontos a Garmin sportórám: 1. Pulzuskontrollal futok, 2. Ha kerékpáron ülök, nem kell megállnom és elővennem a telefont, tudok az óráról beszélni, 3. szintén kerékpározás v futás közben, ha hívnak v üzenetem jön, az óra kijelzi, és látom, hogy elég fontos-e ahhoz, hogy fel kelljen vennem/meg kelljen válaszolnom. Így enm kell minden esetben a telefont előhalászni (idős anyukám van, több műtéten túl, ha bármi van, engem hív).
7/8 anonim válasza:
#4 Nekem nincs, de tudom, hogy a funkciók, képességek változók, részben ártól függően. A gyártónál, vagy tesztekben ezek le vannak írva, de kétlem, hogy tényleg érdekel. Nem állította soha senki, hogy mindenkinek ilyenre lenne szüksége. A lépészszámlálás nyilván annak fontos, akit érdekel, hány lépést tett meg. Pl. aki egyébként keveset mozog, pl. ülőmunkát végez, emiatt célszerű megtenni minden nap mondjuk 6000 lépést, ez 4-5 km, egy óra séta. Én erre a telefonomat használom, de vannak külön lépésszámláló eszközök is pár ezer Ft-ért LCD kijelzővel.
8/8 anonim válasza:
"mire valók ezek a nagyon okos órák"
Ezek a szarok ami Kérdezőnek is van semmire!
Látod, ő is csak behányta a fiókba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!