A Lumia készülékeknek a Windows phone alkalmazása miért használhatatlan?
Arra hogy szeretnék lejátszási listát készíteni de sehogy sem akar összejönni. Androidnál csak felszórom könyvtárostul és kész. ios-nél meg az iTunesal kicsit körülményesen de hamar meg lehet szokni.
Sajnos még leírást se találok róla, csak olyat hogy media playerben hogyan kell csinálni és ennyi. De még ott se tudok többet összehozni mert azt már nem írják le hogy hogyan csinálsz többet.
jah, így már értem...ebben igazad van...én is visszasírom wp7-et, amikor még a zune-t nem lehetett ilyen szempontból megkerülni. arra még én sem jöttem rá, melyik lejátszási listát ismeri fel, az m3u-t biztos nem. :D
az bosszant egyébként, hogy lehetőség sincs alternatívára, akár a windows media player-re akár a zune-ra kötöd rá a wp8-as telódat, nem ismeri fel...első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!