Ebbe LED csík van. Ha szétszereled a csíkról lefogod tudni olvasni annak típusát, de még a csatlakozó tápkábelből is lehet következtetni. Ebbe nem ilyen villanykörte szerű cserélhető modul van, hanem bele van ragasztva vagy csavarozva egy LED csík, ami integrált áramkörön keresztül van sorba kötve.
Vegyél egy másikat.
aug. 16. 15:14
2/9 A kérdező kommentje:
Szóval nem cserélhető? Akkor miért akarnám leolvasni a csíkról a típusát?
aug. 16. 15:53
3/9 A kérdező kommentje:
És vajon mennyi fényt ad egy ilyen? Meg van adva a dobozán? A neten nincsenek fent az adatai, de ha egy boltban megnézem közelebbről, mit nézzek a dobozon? Számíthatok rá, hogy lesz rajta valami lumen-adat?
aug. 16. 16:21
4/9 Ypszilon1980 válasza:
Nem értem, még meg sincs, de már cserélni akarod benne? Felesleges, nem fogod tudni. Hogy milyen adat van a dobozán vagy nincs, azt ki tudja, meg kell nézni.
aug. 16. 17:05
5/9 A kérdező kommentje:
Megtetszett, de közben rájöttem, hogy olyat akarok, amiben cserélhető...
aug. 16. 17:09
6/9 Szervizmérnök úr válasza:
Ez nem olyan, mint egy TV, amihez rendelhető LED-sáv, sőt az egyszerűbbeknél LED-csere is megoldható, mármint megfelelő technikával.
Ilyen lámpákhoz nem forgalmaznak külön alkatrészt.
Abban lehet reménykedni, hogy aki tervezte, nem állított be túl nagy áramot, illetve hőmérsékletet a LED-ekre, illetve azok minőségi darabok és akkor megfelelő ideig kiszolgál.
aug. 16. 20:38
7/9 A kérdező kommentje:
Nem azt reméltem, hogy olyan, mint egy tévé, hanem hogy olyan, mint egy állólámpa, amiben ki lehet cserélni a LED-égőt. :)
aug. 16. 20:44
8/9 Szervizmérnök úr válasza:
Most már vérig sértettél, ez nem gázégő, nem tábortűz.
Nem ég, csak világít.
LED-lámpa a neve.
aug. 16. 20:47
9/9 Ypszilon1980 válasza:
Akkor vegyél olyan állólámpát, ami E27 vagy E14 foglalatos és abban lehet LED fényforrást akármikor cserélni, sőt abban is vannak vezérelhetők.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!