Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudom megnövelni a...

Otibor92 kérdése:

Hogyan tudom megnövelni a bébiőr hatótávját ?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Nemrégiben vettem egy bébiőr kamerát az emagon ( nem egy csúcskészülék, de nekünk megfelel), a készülék leirásában az szerepelt hogy 50 méter a hatótávja, a szomszéd szobában még fogja a jelet az az utáni helyiségben is gyengén, de a konyhában már nem ami a 4. ik szoba onnan számolva ahol a gyerekágy van. A készülék rádiójelet sugároz nem wifis.Hogyan tudnám megnövelni a hatótávját hogy fogja a konyhába is ahol a legtöbbet tartózkodik a feleségem? esetleg valahogy megerősiteni az antenna jelet , vagy kivezetni ? ötleteket köszönöm !

#bébiőr #antenna #rádiójel #rádió jel erősités
aug. 11. 12:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

Úristen.

A szüleidnek se volt bébiőr, se kamera... Mégis itt vagy.

aug. 11. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!