Milyen hajvágót érdemes venni 20.000-ért otthoni felhasználásra?
Figyelt kérdés
aug. 9. 15:47
11/20 anonim válasza:
Még annyit, hogy miért lenne dilinyós valaki azért, mert ennyit megkérdez?:
"Milyen hajvágót érdemes venni 20.000-ért otthoni felhasználásra?"
12/20 anonim válasza:
AMit te arroganciának veszel cuni, az szimpla megvetés. Az ostobák, a mindent anyagiakkal megoldók iránti MEG-VE-TÉS.
13/20 Mad Max2 válasza:
Tiltsátok már ki ezt a 12 es trógert
14/20 anonim válasza:
És egy ötlet/tanács kérő KÉR-DÉS A-LATT mi keresnivalója van a meg ve tés-nek????
15/20 anonim válasza:
Érdekes gondolkodásmódra vall, hogy valaki azért MEG VET valakit, amiért legális üzletben, európai uniós érintésvédelemnek megfelelő, garanciális, hivatalos szervizháttérrel rendelkező elektronikai szeközt akar vásárolni és nem valamelyik pitáner olcsójános gagyi helyről rendelni egy kétes eredetű és értékű bóvlit. Hát nem is tudom kit kellene MEG VET NI? :D
16/20 anonim válasza:
Még annyit, hogy NEKEM TE-LIK-ARRA, hogy a Media Marktban vagy valamelyik ismert kereskedőnél vásároljak és nyugodt lehetek a termék eredetisége, szerize és garanciája felől. De engem is vess meg nyugodtan. Hamár pénzed nincs, legalább a megvetés marad neked. :D
17/20 anonim válasza:
És a hülyéje még büszke is rá, hogy olcsójános aki gagyi helyről vásárol.
18/20 retektorta válasza:
Van olyan, ami NEM működik töltőre dugva, de legalább lassan tölt. Vicces volt, amikor hajvágás közben merült le, aznap nem mentem már sehova. Szerintem ilyet ne vegyél.
19/20 anonim válasza:
Én írtam a Remingtont és Moser-t. Mindegyik gyárt vezetékeset. Az sokkal stabilabb. Nekem Remington van, tizenpár ezerért kapható, nekem vagy 5 éve megvan és nagyon jó. Önélezős a fej rajta, nem kell köszörülni, nagyon erős szálú a hajam és a szakállam, kapja az ívet és tökéletesen helytáll. Vezetékes.
20/20 anonim válasza:
A Remingtonomat Media Marktban vettem. Hivatalosan, garanciával, garantált eredettel és nem csalódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!