Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen hajvágót érdemes venni...

Milyen hajvágót érdemes venni 20.000-ért otthoni felhasználásra?

Figyelt kérdés
aug. 9. 15:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy nézem, tök egyformák. Ennyi erővel vehetnél 10 ezerért is, szerintem nem kapnál sokkal rosszabbat.
aug. 9. 16:03
 2/20 anonim ***** válasza:
62%

Nincs nagy különbség a nevesebb márkák és a a kínai noname meg kevésbé ismert márkák közt. Kb ugyan az mindegyik. Nekem valami noname vacak van 5. éve nyúzom és semmi baja, amire kell arra tökéletes.

Előtte volt nekem valami márkásabb talán Philips de nem emlékszem biztosan. AZt úgy 14-15 évvel ezelőtt vettem, akkor is horror összeget kértek érte majdnem 20 ezer ft volt 2 év garanciával, 3. év után már alig működött, pedig tisztítottam, meg minden, olajoztam a pengéknél, előírások szerint használtam. Aztán egyszer épp használatközben megállt a motorja. Elvittem egy olyan szerelőhöz aki ilyesmikkel foglalkozik, de Ő inkább az ipari szintű gépeket szervizeli fodrászokét, leginkább penge élezéssel foglalkozik de mindegy. Ő megnézte mondta hogy a motor szénkefe totál elkopott és lóg a motorcsapágy is. Mondta hogy szénkeféből tud bele tenni valami gagyi kínait de max 1 évig használom, csapágyat csak gépműhelyben tud cseréltetni de olyan összeget elkérnek érte hogy inkább vegyek másikat.

Akkor vettem egy gagyi olcsó kínait, úgy voltam vele ha a márkás bírt alig 3 évet akkor azzal el leszek 1-2 évig is akkor inkább cserélgetem az olcsóbbat mint a drágábbat ennyi időközönként.

Az olcsó még mindig működik, használom. Van akkus szakállnyíróm az sem egy top márka de annak egyedül az akkuja gyengébb viszont egy töltéssel egy borotválkozás bőven belefér.

aug. 9. 16:38
 3/20 Mad Max2 ***** válasza:

Nekem philips van, hálózatról müködös, kb 10 ezer ma egy ilyen, évek óta megvan

Előtte volt Remington aksis, az 2 évig bírta

Szerintem a hálózatról müködök jobbak, tartósabbak, az aksisokban az aksi nem kipurcan gyorsan

aug. 9. 16:59
 4/20 anonim ***** válasza:
25%

Én a helyedben szétnéznék az alin, és az általad felvázolt keret HARMADÁÉRT vennék valami tök jó gépet.

De te tudod, elvégre nem egyforma iskolákba jártunk. Ha szereted hülyeségekre elszórni a pénzt, akkor hajrá húszezres túlárazott szarok!

aug. 9. 17:00
 5/20 anonim ***** válasza:
Moser vagy Remington. Feltételes módban Philips.
aug. 9. 17:00
 6/20 Mad Max2 ***** válasza:

Valami ilyesmi van nekem....

[link]

Évek óta teszia dolgát

aug. 9. 17:01
 7/20 anonim ***** válasza:
71%

A 4-es ezt akarta mondani:

„Én személy szerint találtam olcsóbb és jó minőségű hajvágókat online, például az Aliexpressen. Érdemes lehet ott is körülnézned, ha pénzt szeretnél spórolni.”

aug. 9. 17:03
 8/20 anonim ***** válasza:
45%

A 4-es válasz az AI szerint:

Igen, ez a válasz egyértelműen lekezelő és tiszteletlen hangvételű. Az illető nemcsak azt sugallja, hogy a kérdező rossz döntést hozna, hanem még azt is, hogy butaság lenne ennyi pénzt költeni egy hajvágóra. Az olyan kifejezések, mint "nem egyforma iskolákba jártunk" és "ha szereted hülyeségekre elszórni a pénzt," különösen bántóak, mivel azt sugallják, hogy a kérdező alacsonyabb szintű döntéshozatali képességekkel rendelkezik, vagy hogy értelmetlen döntést hoz.

Az ilyen megjegyzések nem segítőkészek és csak arra szolgálnak, hogy lenéző, sértő módon próbáljanak megítélni valakit. Egy tiszteletteljesebb válasz például így hangozhatna:

„Én személy szerint találtam olcsóbb és jó minőségű hajvágókat online, például az Aliexpressen. Érdemes lehet ott is körülnézned, ha pénzt szeretnél spórolni.”

Ez a megközelítés ugyanazt az információt adja át, de anélkül, hogy megsértené a másikat vagy megkérdőjelezné annak döntési képességeit.

aug. 9. 17:05
 9/20 anonim ***** válasza:
18%

az az érzésem, a 8-as magától is kitalálhatta volna, hogy mélységes megvetéssel kezelem az ostobákat és a világot meg nem értőket.

Mellesleg 4-es vagyok.

És igen, valahogy jelezni kell a dilinyósoknak, hogy felnőtt korukban keményen megfizetnek azért, mert korábban nem tanultak.

És ehez tényleg nem kell ai.

aug. 9. 18:22
 10/20 anonim ***** válasza:
Az arrogancia nem jó semmi egyébre, maximum arra, hogy megmutatod, hogy benned mi van. Intelligens, kulturált ember nem tiszteletlenséggel operál, hanem valódi segíteni akarással.
aug. 9. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!