SOS! ez nagy gond? ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
az egyik fényfüzérem nem működik egy ideje, valamilyen féle rozsda van az elemek helye körül. egy jó ideje nem használtam / használhatatlan, de az elemek ugyanúgy benne maradtak végig. most kivettem őket, és azt hiszem, elég melegek voltak. félek hozzányúlni, és ellenőrizni még egyszer.aug. 3. 23:58
1/5 anonim válasza:
Az a baj segítenék, azt tudnám le írni, amit laikusan tennék, de az tuti nem segít, mert hirtelen reakciómból eredő-
Ki basznám baszd ki, mihelyt érzem meleg-
Szóval Engem is érdekelne mi a teendő ilyenkor xd
2/5 A kérdező kommentje:
jaj, legszívesebben én is azt tenném, de kicsit utána olvasgattam, és elvileg akár fel is robbanhat:')
aug. 4. 00:44
3/5 anonim válasza:
Mint egy tűzszerészre várni basszus, olyan-
Hol a sok GYIK szaki ilyenkor, amikor kellenek is?! XD
4/5 anonim válasza:
Nem értem, hogy itt mi a kérdés. Cseréld ki az elemeket és tisztítsd meg az érintkezőket. A régi elemeket pedig bármelyik szupermarketben ki tudod dobni a kihelyezett veszélyes hulladékgyűjtőbe, nem fognak felrobbanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!