Ki lehet kapcsolni egy embernél, hogy ne lássa, hogy elérhető vagyok?
Figyelt kérdés
Szóval van egy barátnőm. Akiről látom hajnali 3-4 körül, hogy elérhető. Egyszer viccesen megjegyeztem, hogy jó látni, hogy nem csak én vagyok ilyen éjszakai bagoly. Nem rossz szándékkal mondtam. De azóta nem látom, hogy elérhető nem, hogy éjszaka még nappal sem. Ha belépek hozzá felül még azt se írja ki, hogy mondjuk 10 perce volt elérhető. Létezik, hogy kikapcsolta nálam, hogy lássam, hogy elérhető-e? Ilyet lehet csinálni?júl. 29. 10:19
1/4 anonim válasza:
Vagy be van kapcsolva az elérhetőség mutatása, vagy ki, olyan nincs, hogy csak egy-egy embernél ne mutatná.
2/4 anonim válasza:
Igen, ki lehet kapcsolni, hogy lássák, hogy elérhető vagy-e. Személyenként viszont nem lehet.
És hogy miért jó? Például, hogy ne kapj hajnali 3-4-kor kéretlen üzenetet egy ismerőstől, miközben csak pár dolgot akarsz megnézni és nem csevegni.
4/4 anonim válasza:
Az elérhetőséget vagy mindenki látja vagy senki, nincs olyan,hogy csak egy embernél kapcsolja le. Ezen felül ilyen esetben ő sem látja,hogy más mikor van online
Amúgy meg lehet nem is volt fenn,mert a messenger évek óta annyira szar,hogy olyankor is elérhetőnek mutathat, mikor órák óta meg se nyitottad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!