Létezik olyan megoldás ami egy helyiségben lévő emberek számát számolja?
Figyelt kérdés
Godolkoztam nagyon egyszerű megoldásban a kilincshez vagy az ajtófélfához kapcsoló rögzítve, de ennél az a nagy probléma hogy nem biztos hogy becsukják az ajtót és onnantól kezdve nem számol tovább. De ha be is csukják az ajtót, két ember bemehet egy ajtónyitással.
Gondolkoztam a klasszikus fotócellában is, de az is egyet számol ha a két ember egymás mellett megy be.
De azt hinném hogy ma már vannak erre sokkal fejlettebb megoldások is.
júl. 20. 05:03
11/19 anonim válasza:
Felszerelsz egy webkamerát aztán keresel egy afgán vagy indiai munkást és megmondod neki számolja össze, szerintem kb. 8-10 dollárért ott ül a gép előtt egész nap és összeszámolja neked.
12/19 A kérdező kommentje:
Hamar egyszer van kamera akkor én is összeszámolom ingyen mondom itt a kamerával van a gond
júl. 20. 07:49
13/19 anonim válasza:
"ahogy kamera, a vendégeknek már van egy ellenérzése"
Milyen helyiségről van szó?
14/19 A kérdező kommentje:
Pince
júl. 20. 09:26
15/19 anonim válasza:
Szerintem arra értette a 13-as hogy milyen célből használják emberek azt a helyet? Ha valami közösségi tér, folyosó, stb akkor megfelelően kitáblázba, adatvédelmi dolgokkal megtámogatva senki nem pofázhat a kamera miatt. Sőt még örülhetnének is neki hogy van.
16/19 A kérdező kommentje:
Magánterület
júl. 20. 09:42
19/19 A kérdező kommentje:
Itt be szoktak menni kettesével
júl. 20. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!