Lehet kapni klímát csak hűtésre?
Villanykazánnal fűtünk, de nyáron elviselhetetlen a tetőtérben a meleg, ezért nem kiváltani szeretném az egész rendszert, csak hűtésre felszereltetni klímát.
De a google algoritmusa a hűtőfűtő klímát akarja lenyomni a torkomon, nem lehet csak hűtésre keresni.
Szakemberrel még nem beszéltem, egyenlőre csak az árakat szeretném látni.
Egy kis szobába kellene, azért ilyen alacsony teljesítményűt keresnék.
Valaki tudja hogy keressek rá?
Szerintem mindegyik fűtésre is alkalmas, de nem értem mi a gondod vele?
Autóban is mindben van hátrameneti sebesség is, ha nem teszem rükvercbe, csak előre megy.
Ha nem kapcsolod csak hűtésre, mindig hűteni fog.
ma 12:55 A 100 hűtés lehetőségből közölj légy szíves egy párat ami HŰTÉSRE alkalmas!? Ha hasonlóak mint a léghűtő akkor inkább hagyjuk.
Olyan mintha azt ajánlanád: borogassa magát vizes lepedővel.
150 ezerért már kapsz Samsung split klímát, legfeljebb a fűtés funkciót nem használod.
Csak hűtőben movil klímát találtam, de ezeket több ok miatt kevésbé javaslom.
Az inverteres szabályzott kompresszoros technika hozta magával, hogy a hűtés-fűtés könnyen szabályozható, csak egy párezer forintos váltószelep kell még hozzá:
Erre azért van szükség, mert a kompresszor egy irányban tömörít, ezért a váltáshoz fel kell cserélni a be- és kimenetet.
Ha ezt kihagynák belőle, nem sokat spórolnának, de sok ember valószínűleg inkább nem venné meg (ha már vehet jobbat is), így marketing szempontjából nem jönne ki jól.
Rendben, köszönöm a válaszokat.
Ha csak párezer forintot spórolnának a váltószelepen, akkor érthető végülis. Habár jobban örültem volna, ha nem kell kifizetnem valamit, amit nem használnék, dehát igen, marketing szempontjából könnyebben eladható. De azért nem vagyok ennyire spórolós, csak gondoltam drágább az a váltószelep.
És természetesen tudom, hogyan lehet egy klímát csak hűtésre használni 🙂🙂<-- őszinte mosoly
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!