Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Eltűnt a Word fájlom, mit...

Eltűnt a Word fájlom, mit csináljak???

Figyelt kérdés
Már próbálkoztam azzal is, hogy az el nem mentett dokumentumok között kerestem, de nincs ott. Magát a fájlt nagy keresgélések árán megleltem, de ha rákattintok, azt írja, hogy át lett helyezve vagy törölték. Mit tegyek?

2024. júl. 14. 19:35
 1/1 anonim ***** válasza:
0%

Magától nem tűnik el. Ha letörölted már sose lesz meg, mert lehet hogy már a merevlemezen a helyére mást írt. A rendszervisszaállítás korrábbi állapotra szokta még vissza hozni, de ahhoz kell recovery file, azt meg gondolom nem csináltál.

Valószínűleg nem a fájlt találtad meg hanem egy parancsikont. Ezért nem szeretem, ha az idősebb hozzá nem értő de azt hivő korosztály össze parancsikonozza az egész kezdőoldalt mert nekik az könnyebb....

2024. júl. 14. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!