Mindenkinél összeomoltt egy kicsit a netflix?
Figyelt kérdés
El kezdtem nézni egy sorozatot és 5 perc múlva már el tűnt a listából utána rá kerestem megpróbáltam rá kattintani utána ki írta hogy nem elérhető a régiómban ki dobott a Netflix. Vissza léptem és utána teljesen ki lett x-elve. De még rengeteg másik is ami megjelenik ki van x-elve (például: az elragadó démon, a számkivetett díva, szerelmem egy előző életből, üdvözöl samdal-ri!, a mosoly birodalma, mindazonáltal, szépek voltunk együtt, nam-soon az erős lány, a különleges ügyvéd Woo, az érintésen túl, mindig csak előre, te vagy a végeztem, a felejthetetlen nyár, helló én vagyok!, A koreai Szilicium-völgy, Ifjúságom története, A nő nappal és éjjel, Gyógyító szerelem, A három testvér, A szerelem siklóernyn érkezik, Mint egy pillangó, Szerelmi gyorstalpaló, A maffia ügyvédje, A démonvadászat mestersége, Őrülten szerelmes, Rendkívüli család, Az odaadó anya, Volt egyszer egy kisváros, Minamdang kávéház, A lelkek alkímiája, Sziszifusz a modern korban, Tényleg szerelem volt?, A király szerelme, Dó dó szó szó lá lá szó, Cha doktornő, Bosszúra éhesen, A titokzatos pop-up bár, Csokoládé - Az összetartó erő, A király: Örök uralkodó) ezek között a profiljaink képe is eltűnt. Próbáltuk a család többi tagjánál más-más eszközökön de náluk is ugyan ez a hiba van. Valaki tudja mi történt?júl. 11. 00:16
1/1 anonim válasza:
Ez nállam is igy szokott leni .... Engemis idegesít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!