Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik kisebb notebooknak van...

Melyik kisebb notebooknak van kis súlya és nagy akkumulátora? Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Munkához kellene, női táskában férjen el, és főleg gépelésre használom, dokumentumok, emailek, irodai munka.

Max emellett filmnézés, de semmi több. Nem fogok rajta játszani, nem lesz rajta olyan program, ami nagyon igénybe venné a hardvereket.

Amit viszont elvàrok, hogy amint felnyitom, azonnal reagáljon, ne gondolkozzon percekig, és az akksi bírjon 6-8-10-12 órát, vagy többet akár.

Apple terméket nem szeretnék, mert idegen számomra az oprendszer, és amúgy is informatikai analfabéta vagyok.

Árban minél olcsóbb, annál jobb, de el tudok menni akár 300-400 ezerig, amennyiben szükséges.

Köszi előre is az ajánlásokat!

júl. 5. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Erre a célra egy új MacBook Air, szerintem. Ilyen használat mellett az 10 évig bőven jó lesz.
júl. 5. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
22%

Az üzemi felhasználásra készült laptopok pont erre valók.

Dell Latitude

Lenovo Thinkpad

HP Elitebook

Ha új nem fér bele, veszel belőlük egy használt 13-14"-t, meg, ha szükséges egy új akut. 100-150000-ért már igen komolyak akadnak, amelyek irodai felhasználásnál nagyon gyorsak.

pl

[link]

[link]

Ezek a legelső hirdetések voltam amelyeket már lehet én is megvennék

júl. 5. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem az összes mai notebookoknak (15.6"-nál kisebbnek) elfogadható a súlya. Ennek megfelelően az anyagminőség is gagyibb, de ez van.

A 10+ órás üzemidő csak kompromisszumosan lehetséges, teljesen új akksival.

Ha elvárás a gyors rendszerindítás, akkor SSD-vel szerelt notebookot kell nézni, de manapság már ez is egyre inkább alap szokott lenni, hacsak nem a tárhely nagysága a fontos. Plusz legyen benne legalább 8 GB, de a jövőtállóságot illetően inkább 16 GB RAM.

Ha használtban gondolkozol, akkor újabban van egy dolog amivel nagyon mellé lehet a nyúlni, mégpedig a Windows 11 támogatottság. Mindenképpen utána kell nézni, hogy támogatja-e a Windows 11-et, mert a 10-es verzió támogatása jövő évben megszűnik.

júl. 5. 17:04
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Én egy Galaxy s5e tabletet használok, verhetetlen. Otthon is van egy bluetooth billentyű, meg melóban is. Így azt nem kell hurcolni.
júl. 5. 17:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Chromebook könnyü olcso és azonal indul ha felnyitod a tetejét irodai munkára találták ki , Chrom OS futat ,nekem ilyen Van .

[link]

júl. 5. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!