Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szeretnék digitálisan rajzolni...

Szeretnék digitálisan rajzolni, de nincs még egyenlőre jó eszközöm hozzá. Lehetőleg jó minőségű és minél olcsóbbat szeretnék találni. Ötlet?

Figyelt kérdés
Tablet vagy rajztábla

2024. júl. 5. 10:36
 1/3 anonim válasza:
Én egy 20 000 FT-s rajztáblát használok évek óta, eMAGról rendeltem anno. Rajzapplikációkkal tökéletesen működik együtt, appként a Kritát használom. Ingyenes, tanuláshoz, gyakorlásához teljesen megfelel, ha jól bánsz vele, profi szinthez is jó, animációkat is lehet készíteni vele. A rajztáblám egy XPPen, a pontos fajtáját most nem tudom, csak az árára emlékszem hogy olcsó volt.
2024. júl. 5. 10:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs asztali géped, vagy notebook-od, a legolcsóbb tabletek, amik használható erre, 100e Ft körül kezdődnek.
2024. júl. 5. 11:37
 3/3 anonim válasza:
50%
Csak nem értem minek digitális rajztábla. A ceruza és palír az igazi.
2024. júl. 5. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!