Ez a multiméter jó vételnek tűnik; de sajna Kínából jönne. Miután magyar Posta ráteheti a vámját, akkor is jó vétel lenne?
"FLK-15B MAX-01" típusú Fluke multiméter
43 818 forintért.
(Nem tudom, hogyan lehet előre számolni az össz. vámot)
Soha nem fizettem még ezt a postás dolgot, ha nem vitted volna bele kérdésbe a politikai nézeteid, lehetne róla beszélni értelmesen, de akkor hagyjuk inkább...
Kutyát sem érdekli, hogy te milyen politikát "vallasz", ez itt a egy szakmai szekciója a felületnek, ahol nem is illene politizálni.
Ha már itt tartunk, Tisztelt Szervízmérnök Úr!
Mert az egyébként rendben van, hogy én éppen nézek egy elektronikai ismeretterjesztő videót, majd az első 2 perc után egy mondat kellős közepin megafonnal az arcomba _üvöltik_, hogy aki nem párttag (és sztálinista) az 📣🟠HÁBORÚPÁRTI🟠📣... ??
Hmm?!
🤨
A nem politikai élet összenarancsozását nem én kezdtem, és nem is akartam volna feltétlenül beleállni... de az én türelmem is elfogyott.
Kérdező: a vámot és az ÁFÁ-t az EU rakja rá a termékekre:
nem a Posta - az csak a vámügyintézést végzi:
Egyébként a Banggood oldalán írják:
"Az Európai Unió ÁFA-ról:
A Banggoodtól vásárolt és az Európai Unióban (EU) található rendeltetési helyre szállított áruk, az áfa és a vámok (ha alkalmazhatók) szerepelnek az eladási áraikban, és Önnek nem kell további adót fizetnie. Ha további információra van szüksége ezekről a költségekről, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ország adó- és vámhatóságaival."
Én itthon vennék műszert. Nem azért mert gazdagítani akarok bárkit is vele...
Egyrészt tudod érvényesíteni a garanciát. Másrészt majdnem biztos, hogy 100%-ban eredeti terméket kapsz, nem másolatot. Elállhatsz a vásárlástól egy ideig. Elég sok sérült termék érkezik kínai rendelésből, ezt látom a "kidobozolós" videókból. Áfá-t tudsz vissza igényelni, ha cégként vásárolsz. Ember legyen a talpán, aki megmondja milyen vám kerül rá.
Itt egy hasonló minőségű műszer, magyar boltból:
Kedves #5!
Jól látom, hogy ez utóbbi DC áramot 10uA-es pontossággal tud mérni? Az sajnos nem biztos, hogy elég lesz nekem... sőt, majdnem biztos, hogy min. 1uA-es pontosságú multiméter kellene nekem.
Egyetértek a #5-ös és #7-es hozzászólókkal: ha eredeti Fluke műszer kell, és számít a jótállás, akkor magyar (vagy EU-s) forgalmazóktól vásárolj - azért is, mert a Fluke eleve egy amerikai cég, holland európai központtal.
A hivatalos forgalmazók lekérdezhetőek a Fluke oldalán:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!