Hogyan lehet a légkondit internetről beindítani?
"A kérdésből számodra kiderült, hogy a kérdező gépében ilyen van? Gratulálok!"
Nem, de ebböl a mondatból kiderült, hogy fingod nincs róla, mi az, de hápogsz
"Amúgy nem az időzítés volt a kérdés, hanem a távoli bekapcsolás (nem erre vonatkozik)."
És hol a lóf@szba' írtam idözítésröl? Ja azt tes sem tudod már.
Az ESP egy mikrokontroller, aminek vannak filléres verziói, amik tudnak a wifihez kapcsolódni, és a világ bármely pontjáról (ahol van internet) meg tudom mondani, hogy mikor kapcsoljob be egy rákötött relét.
Bszod, veszel egy 2000 forintos kinai okosrelét az aliexpressről, azt pedig nyomkodhatod a hülye telefonodról is.
De persze el is komplikálhatod. De tényleg 2000 forintból lehetne okosklimád.
13 Pontosan. Tehát van millió alternatív megoldás.
1. tudja a klíma
2. WiFi-s Mikrokontroller + relé
3. Kínai okosrelé
4. Nem kínai de barkácsáruházban kapható kapcsoló konnetor + WiFi gateway
5. Telefonálunk anyunak/szomszédnak, hogy kapcsolja be
6. Utolsó alternatívának programozható idözített alljzat (ha fix napi programunk van)
Vettem a sok tanácsot, köszi.
Sajna a légkondi régi típus Elnet, és kis teljesítményű (2 kw). A helyiség tető alatt van így most pl. hűtés nélkül 38⁰. Beton födém, ami mint kemence nyomja a meleget, nehéz alatta hűteni. Van szigetelés vmennyi, de nem ilyen melegre tervezték és én nem nyúlhatok hozzá. Szóval ezért a sok óra, a gép nyomja a hűvöset csak lassan. Csak távirányítója van - fali split. A hálózattal nem lehet operálni. Gondoltam van kütyü ami internetről kapcsolható és kiadja az indító infra-kódot. Nincs elérhető személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!