Melyik a jobb nyomtató fajta ezekre a célokra? (tintasugaras/lézeres) Illetve az megköszönöm ha valaki küld konkrét példát is.
-Ritkán de jól jönne a színes nyomtatás.
-Leginkább csak Word dokumnetumokat nyomtatnék iskolai/magán célra.
-Nem fontos de jó jöhet rajta a WiFi-s kapcsolat.
Nekem egy színenként cserélhető patronos tintasugaras van (CANOM TS702)
Három éve nem vettem patront bele, magam töltöm után.
300ml tinta 2000 ft színenként.
Ha hosszabb ideig nem nyomtatnék, hetente lövök egy fúvókatesztet, esetben egy tisztítást és nem fog beszáradni soha.
Használt irodai lézer. De inkább spórolj még, mert 100-120 körül vannak a normálisak.
Tintást semmiképp ne vegyél, beszáradós, javíthatatlan fostartályok, 1-2 évnél többet nem is bírnak.
" Úgy hogy én egyenlőre meg vagyok vele."
Nyilván jogod van a megelégedéshez ha ez a tapasztalatod.
Az enyém azonban szöges ellentétben áll ezzel. Többféle tintasugaras nyomtatóm volt és ennél is többfélét használtam.
A leggyakoribb probléma a beszáradás volt.
A másik gond hogy ha a nyomat nedvességet kap szétfolyik.
Én soha többet nem akarok tintasugarast venni és éppen ezért nem is ajánlom senkinek.
Jelenleg három lézert használok, semmi bajuk.
Megjegyzem még, hogy ezekből új HP-t szintén nem vennék, mert olyan mértékben elpofátlanodtak, hogy az már számomra kezelhetetlen.
Mindenféle számomra szükségtelen szolgáltatást akarnak rám erőltetni (toner futár, nyomtatási pontrendszer, stb).
A nyomtató internetkapcsolatot akar, hogy jelentgesse a nyomtatási szokásaiamat és pontokat gyűjtögessen.
A cégnél pl. lecserélték a HP-kat (nem keveset) mert ha nem kap internetkapcsolatot és nem tud információt gyűjteni akkor egy idő után egyszerűen nem nyomtat. A céges IT policy azonban nem engedi meg hogy a cégen belüli IT eszközök ellenőrizetlenül korlátlan elérést kapjanak. Most Lexmark-ok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!