Xmeye invalid password?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A Xmeye nevű appot telepítettem a telefonomra hogy nézzem a kamerákat. Az app ajánlatra a laptopomra letöltőttem a VMS nevű app vagy programot beregisztráltam minden jól ment majd később már se a Xmeye se a VMS nem engedte nézni a kamerákat mert szerinte érvénytelen a jelszó pedig a jelszó biztos hogy jó mert direkt leírtam magamnak. Most letöröltem a telefonomról a xmeyet de úgy hogy töröltem a fiókom is illetve a VMS programot is és ott is töröltem mindent.
Szerintetek ha most újra letöltöm ugyan ezt fogja csinálni? Valakivel történt már hasonló és ha igen talált már jobb appot mint a Xmeye?
jún. 20. 03:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!