Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi volt a véleményetek a...

Mi volt a véleményetek a 2024. Június 18.-i Nintendo Direct-ről?

Figyelt kérdés
Nekem NAGYON tetszett. A legjobban a Mario & Luigi: Brothership-en lepődtem meg. A DKC Returns HD is jó, de a Super Mario Party Jamboree is tetszik. Csak csodálkoztam, amikor megláttam a Zelda Echoes of Whisdom-ot. Álmomban nem gondoltam volna, hogy a Metroid Prime 4-ről is kapunk egy előzetest. Legjobban a M & L Brothership tetszett, habár a kedvenc játékom a Bowser's Inside Story, szóval ez várható volt. Nektek mi a véleményetek erről a Direct-ről?

jún. 19. 07:35
 1/5 Krisipoke ***** válasza:

Szerintem elég jó volt. Nekem pozitív volt a Bothership, a Mario Party, az új Zelda, és a Metroid Prime 4 is szintén. A Donkey Kong is, mert abszolút 10/10 játék, de meglettem volna még egy hamradik kiadás nélkül. :D A Brothership azért is meglepett amúgy, mert ugye az eredeti Mario & Luigi fejlesztőcsapat megszűnt, de gondolom az ottani emberekből azért többen átjöttek erre a projektre.

Ami ezeken kívül nekem tetszett, hogy egyrészt végre kiderült sok év után, hogy mikor jön ki a Dragon Quest III HD-2D remake, másrészt az 1+2-nek is örülök, de szerintem jobb lett volna egybetenni a hármat, mert az 1+2 összesen nincs olyan hosszú vagy tartalmas, mint egy modernebb RPG. Az Ace Attorney Investigations kollekciónak is örülök, Európában eddig egyik rész sem jött ki, a második meg még Amerikában sem.

Illetve még örülök a Hello Kitty játéknak is, mert állítólag teljesen komolyan egy nagyon jó játék, és asszony imádja a Sanrio-t, tehát neki biztosan azonnal megvevős lesz. :)

jún. 19. 21:37
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 Én a Dragon Quest játékokkal nem játszottam, de tervezem kipróbálni, mivel az rpg a kedvenc féle játékom, gondolom tetszeni fog. Az első, NES-essel szeretném kezdeni. Hol tudnák játszani vele?
jún. 20. 07:04
 3/5 Krisipoke ***** válasza:

Ha szereted az RPG-ket, akkor mindenképp érdemes, a Dragon Quest volt tulajdonképpen az első JRPG sorozat. Az első Final Fantasy például már a Dragon Quest 3-mal egyidőben jelent meg.

Az első résszel azért mindenképp érdemes megjegyezni, hogy nagyon-nagyon kezdetleges a későbbi RPG-khez képest, és nem is túl hosszú. Például egyetlen karaktered van csak, és minden esetben egyetlen szörny ellen tudsz csak harcolni egyszerre. Viszont szerintem nagyon hangulatos játék, főleg, ha bele tudod képzelni magad abba az időbe.

A legegyszerűbben elérhető hivatalos verzió talán az a remake, ami mobilra és Swicthre is letölthető, de ha vársz egy kicsit, ugye hamarosan kijön egy csomagban az első és második rész HD-2D remake-je Switchre.

jún. 21. 08:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Meg ha jól tudom Super Famicomra is megjelent és azt hallottam hogy az a legjobb fajtája, de nem tudom ez mennyire igaz és azt sem hogy van e angolul. Switchre melyik a drágább? A hd lesz vagy a sima az?
jún. 21. 10:49
 5/5 Krisipoke ***** válasza:

Az új remake minden bizonnyal drágább lesz. A Super Famicom rész nem létezik hivatalosan angolul - ezért mondják, hogy Super Famicomra van, ami specifikusan a SNES Japánban használt neve.

Hivatalos angol verziója ezen kívül NES-re és Game Boy Color-ra van, mindkettőre Dragon Warrior néven (a 8. rész előtt így hívták nyugaton a sorozatot).

jún. 22. 23:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!