Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Okosóra a mindennapokhoz...

Okosóra a mindennapokhoz illetve sporthoz?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy Applewatch series 9 em van ami messze a legjobb okosórám eddig ha a telefonos szekciót nézzük (samsung xiaomi huawei apple stb stb)

Viszont mi a helyzet a valóban a "profibb" szekciót is belevesszük ? pl Polar , garmin, Coros persze a legpontosabb mérésekhez szükésges a band is viszont van akkora különbség közöttük hogy megérje lecserélni az apple watch ot?

Elég sokat edzek, futok stb viszont a használhatósság is fontos amiben az apple talán a legjobb ha óráról beszélünk (mindennapos használat , telefonoálás az órán , értesítések stb)

Ha igen akkor melyikre lenne érdemes lecserélni?

2024. jún. 17. 07:14
 1/6 anonim válasza:
88%
Nagyon jó kategóriát választottál a kérdésedhez.
2024. jún. 17. 07:20
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Felnőtt kapcsolatok? Kicsit durva lenne az óráddal kialakítani a kapcsolatot 😂
2024. jún. 17. 07:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Ba..zus … :D 1000 bocsi nem tudom hogyan sikerült ezt összehoznom , már csodálkoztam is hogy ilyen korán 2 hozzaszolasom is van de hat akkor ezért …
2024. jún. 17. 07:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom a garminnal nem lehet telefonálni.
2024. jún. 17. 09:00
 5/6 anonim ***** válasza:
mindennapokra és kiråndulåsokra nekem egy samsung watch 5 van amire én használom pont jó.
2024. jún. 17. 18:21
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Egy totál felesleges dolog az okosóra, max élsportolók edzéséhez tudom elképzelni, mint monitorozó eszköz.
2024. jún. 18. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!