Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tipikus férfi elmaradások a kapcsolatban/mindennapokban mire enged következtetni?
Sokszor felhoz instagramon ilyen videókat, hogy a férfi nem teszi el a mosnivalót, nem tesz be mosást, nem rakja be a szennyeskosárba a szennyest, nem cserél wc papírt, nem törli le az asztalt maga után, nem cseréli ki a szemetesben a zsákot stb.
Most, ha nekem a barátnőm csinál ilyeneket, akkor ezt mire lehet vélni? Sőt, sajnos nagyobbrészt ilyen "Nőkkel" hozott össze a sors, mint ezekben a videókban a férfiak.
"Mire lehet vélni?" Simán trehány. Azért volt ez jobban férfi tulajdonság sokáig, mert a nőket megszólták érte, pici koruktól rendre, tisztaságra nevelték.
Én világ életemben rendetlen voltam, ez már nem is fog változni. Nem azzal függ össze, milyen a kromoszóma összetételem, hanem a személyiségemmel, azzal, hogy mit tartok fontosnak, mit nem, hogy érzem jól magam. Mindenkinek meg van az igény szintje. Van, akié magasabb, akár betegesen (lásd rend és tisztaság mánia), van akinek nagyon alacsony, akiknél olyan retek van, hogy tetanusz nélkül nem nyúlsz semmihez és a kettő között minden szint ott van a skálán, amit el tudsz képzelni. Akkor lesz nyugis a kapcsolat, ha azonos igényszintű a partner. Máskülönben állandó feszkó lesz, főleg, ha nagy az eltérés és/vagy az igényesebb fél viszi a nagyját a munkának, egyszerűen mert őt előbb zavarja annyira, hogy megcsinálja, vagy a másik fél érzi magàn a nyomást és "alkalmazkodik" ami úgyse lesz tartós, vagy ezek mindegyike és még úgy se lesz soha hosszútávon jó. Mert valamelyik fél mindig kényelmetlenül fogja magát érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!