Ajánlanátok nekem konkrét típust 12 > 220 V inverterből, ami garantáltan tiszta sinusos és megbízható minőség?
már kettőt vettem a kocsiba, igaz, hogy nem a legmárkásabbak, és tönktre is tett pár dolgot.
azaz fontos lenne, hogy tényleg tiszta sinusos legyen, ne csak rá legyen írva.
tudnátok 1-2 300W körüli típust ajánlani?
értem, hát nekem elég a 300W, inkább az zavar, hogy akkor most mennyire is sinusos. oké, van műszer, de nekem, átlag felhazsnálóként sajnos nincs. gyártói oldalon körbenézek, hátha ...
az, hogy "kevésbé gond", az azt is jelenti egyúttal, hogy mondjuk a csak 80%-ban sinus nem teszi tönkre azt az eszközt, amit amúgy a nem sinusos tönkretenne? ez a nagy félelmem és ebben az egyben mindenképp biztos akarok lenni.
nem tudom miket hasznatal eddig
a sima egyszeru negyszog (square) elso kepen elso
masodik kepen kozepso
az ami sokmindent tonkre tehet
altalaban a modositott is sokszor elegendo olyanhoz is amihez tiszta kellene
Vagyis tehat egy majdnem (csak elmeletben ha megis) tiszta szinuszu hullamnak nem kellene artani semminek
de ezt se tudom hogy pontosan mikhez hasznalnad amik enyire erzekenyek
nem tetszik amit en ajanlottam vagy tul draga?
nem tudom hol laksz de szoktott lenni valakinel oszciloszkop barmilyen amivel ralehet nezni majd, van multimeter is oszciloszkopal,
meg mas is kiderulhet
es regieket is belehet tesztelni
nagyvarosban egyszerubb persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!