Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ajánlanátok nekem konkrét...

Ajánlanátok nekem konkrét típust 12 > 220 V inverterből, ami garantáltan tiszta sinusos és megbízható minőség?

Figyelt kérdés

már kettőt vettem a kocsiba, igaz, hogy nem a legmárkásabbak, és tönktre is tett pár dolgot.

azaz fontos lenne, hogy tényleg tiszta sinusos legyen, ne csak rá legyen írva.

tudnátok 1-2 300W körüli típust ajánlani?

jún. 15. 20:25
1 2
 11/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

[link]

akartam linkelni tokeletlen tiszta szinuszt is de hirtelen nem talaltam

videokban van inkabb youtuben mikor tesztelik

nem olyan szep a hullam mint kellene

jún. 16. 18:37
 12/13 A kérdező kommentje:

értem, hát nekem elég a 300W, inkább az zavar, hogy akkor most mennyire is sinusos. oké, van műszer, de nekem, átlag felhazsnálóként sajnos nincs. gyártói oldalon körbenézek, hátha ...

az, hogy "kevésbé gond", az azt is jelenti egyúttal, hogy mondjuk a csak 80%-ban sinus nem teszi tönkre azt az eszközt, amit amúgy a nem sinusos tönkretenne? ez a nagy félelmem és ebben az egyben mindenképp biztos akarok lenni.

jún. 16. 18:39
 13/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nem tudom miket hasznatal eddig

a sima egyszeru negyszog (square) elso kepen elso

masodik kepen kozepso

az ami sokmindent tonkre tehet

altalaban a modositott is sokszor elegendo olyanhoz is amihez tiszta kellene

Vagyis tehat egy majdnem (csak elmeletben ha megis) tiszta szinuszu hullamnak nem kellene artani semminek

de ezt se tudom hogy pontosan mikhez hasznalnad amik enyire erzekenyek

nem tetszik amit en ajanlottam vagy tul draga?

nem tudom hol laksz de szoktott lenni valakinel oszciloszkop barmilyen amivel ralehet nezni majd, van multimeter is oszciloszkopal,

meg mas is kiderulhet

es regieket is belehet tesztelni

nagyvarosban egyszerubb persze

jún. 16. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!