Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ajánlanátok nekem konkrét...

Ajánlanátok nekem konkrét típust 12 > 220 V inverterből, ami garantáltan tiszta sinusos és megbízható minőség?

Figyelt kérdés

már kettőt vettem a kocsiba, igaz, hogy nem a legmárkásabbak, és tönktre is tett pár dolgot.

azaz fontos lenne, hogy tényleg tiszta sinusos legyen, ne csak rá legyen írva.

tudnátok 1-2 300W körüli típust ajánlani?

jún. 15. 20:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Milen eszközökhöz kell?

Nem lehhe egyszerűbb azokból 12V (24V)-ost venni?

jún. 15. 20:54
 2/13 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy mit üzemeltetsz róla.
jún. 15. 21:37
 3/13 anonim ***** válasza:

Például:

[link]

gyártói oldal:

[link]

jún. 15. 22:11
 4/13 A kérdező kommentje:

sanos nem lehet. videolámpák, ledpanelek, de 220-as bemenetűek és a legutolsó leágazási pont is 80 V, pedig én örülnék a legjopbban, ha menne 12 V-ról bárhogy is. úgyhogy ezt feladtam.

jún. 15. 23:07
 5/13 A kérdező kommentje:

a greencell nem is drága, de mondjuk mint márka, eléggé szidni hallottam.

neked jó a véleményed róla?

jún. 15. 23:08
 6/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

es hogyan szidjak pl. egyik nagy gyarto ami olcso is

tokeletes gyarto nincs legfeljebb meregdragan ahoz kozeli

ami egyik legjobb (nem tokeletes)

Victron Energy Phoenix 250VA 12/230V

van belole tobbfele teljesitmenyu es befeszultsegu

jún. 16. 07:49
 7/13 A kérdező kommentje:

ok kösz, megnézem.

én még régebben drónhoz vettem Li-akkukat a greencelltől és tényleg nagyon gyenge minőségű volt. kapacitásra is és élettartamra is.

de oké, én hiszek neked, mivel nem ismetrem, szóval ha azt mondod, ez jó, akkor örülök, mert drágábbra számítottam. hát a sima nem sinusos vackom is többe került szerintem, szóval ez így ajándék akkor nekem.

jún. 16. 10:19
 8/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#7 hol latad azt hogy azt mondtam hogy "jo" ilyent nem irtam le

megadtam egy tipust ami egyik legjobb

green cellrol annyit mondtam egyik nagy gyarto ami olcso is

nagy azt jelenti hogy nagyobb tomegben gyart mint egy kis gyarto, igy szoras is sokkal nagyobb lehet

arral nem nagyon tudnak trukozni, adott minosegnek adott ara van

egy probat az is meger

konkretan annak a tipusnak a tesztjenek erdemes utananezni, hogy teljesit, menyire PureSine

nem figyeltem

gondolom greencellnek is vanak kulonbozo tudasu litiumjai

nem tudom mit is vettel pontosan de ha ilyen ceruza cellara gondoltal pl

18650 legaltalanosabb

amit irtam victorn az persze relative nem olcso ha jol tudom a legolcsobb valtozata ez es ez 40-50...

jún. 16. 14:13
 9/13 A kérdező kommentje:

én erre gondoltam: "Green Cell 600W 12V INV05DE" és ez 16 ezerért nem rossz.

de most írod, hogy "mennyire pure sine", na itt akkor megakadtam, mert ezek szerint a tiszta sinusosban is van olyan, ami "kevésbé tiszta" és olyan, ami "sokkal tisztább"? ezt milyen értékben fejezik ki vagy az átlag vásárló honnan tudja?

én már nem szeretnék többet kockáztatni, épp elég, amiket eddig tönkretett a nem sinsusos inverter, szóval akkor olyat szeretnék, amelyik garantáltan pure sine.

én elhiszem, amit írsz elektronikából, de az árral kapcvsolatban azért vannak kétségeim. úgy értem, sok esetben, a minőségnek van a legkevesebb köze az árhoz, az összes többi tényező sokkal meghatározóbb (nagy tétel vagy sem, mennyire szürkén vagy tisztán jön be stb stb, ezek olyan marketing ill. kikser-nagyker láncolati és könyvelési trükkök, hogy a termék valós ára mellette eltörpül igazából)

jún. 16. 18:02
 10/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#9 igen de helyi (ahol gyartjak) arak alapjan lehet viszonyitani

az garantaltan az victron de mint latod relative nem olcso

INV05DE kodu az 300W os 600W ot csak nagyon rovidideig tud (motor inditas csucserteke pl.)

belinkelte gyartoi oldalat is aki ajanlotta

elvileg kezikonyveben (oldalon mintha lattam voln letolthetot) szinuszkep is lehet van

muszerekkel meglehet merni milyen a szinusza egy tiszta szinuszosnak

lehet ennek is tokeletes altalaban(!) de adott peldanynal igyis lehet elteres

pure sine igazabol azt takarja hogy nem szogletes a jel de ettol meg lehet tokeletlen a hullam

ez kevesbe gond altalaban mint a szogletes

jún. 16. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!