Ajánlanátok nekem konkrét típust 12 > 220 V inverterből, ami garantáltan tiszta sinusos és megbízható minőség?
már kettőt vettem a kocsiba, igaz, hogy nem a legmárkásabbak, és tönktre is tett pár dolgot.
azaz fontos lenne, hogy tényleg tiszta sinusos legyen, ne csak rá legyen írva.
tudnátok 1-2 300W körüli típust ajánlani?
Milen eszközökhöz kell?
Nem lehhe egyszerűbb azokból 12V (24V)-ost venni?
sanos nem lehet. videolámpák, ledpanelek, de 220-as bemenetűek és a legutolsó leágazási pont is 80 V, pedig én örülnék a legjopbban, ha menne 12 V-ról bárhogy is. úgyhogy ezt feladtam.
a greencell nem is drága, de mondjuk mint márka, eléggé szidni hallottam.
neked jó a véleményed róla?
es hogyan szidjak pl. egyik nagy gyarto ami olcso is
tokeletes gyarto nincs legfeljebb meregdragan ahoz kozeli
ami egyik legjobb (nem tokeletes)
Victron Energy Phoenix 250VA 12/230V
van belole tobbfele teljesitmenyu es befeszultsegu
ok kösz, megnézem.
én még régebben drónhoz vettem Li-akkukat a greencelltől és tényleg nagyon gyenge minőségű volt. kapacitásra is és élettartamra is.
de oké, én hiszek neked, mivel nem ismetrem, szóval ha azt mondod, ez jó, akkor örülök, mert drágábbra számítottam. hát a sima nem sinusos vackom is többe került szerintem, szóval ez így ajándék akkor nekem.
#7 hol latad azt hogy azt mondtam hogy "jo" ilyent nem irtam le
megadtam egy tipust ami egyik legjobb
green cellrol annyit mondtam egyik nagy gyarto ami olcso is
nagy azt jelenti hogy nagyobb tomegben gyart mint egy kis gyarto, igy szoras is sokkal nagyobb lehet
arral nem nagyon tudnak trukozni, adott minosegnek adott ara van
egy probat az is meger
konkretan annak a tipusnak a tesztjenek erdemes utananezni, hogy teljesit, menyire PureSine
nem figyeltem
gondolom greencellnek is vanak kulonbozo tudasu litiumjai
nem tudom mit is vettel pontosan de ha ilyen ceruza cellara gondoltal pl
18650 legaltalanosabb
amit irtam victorn az persze relative nem olcso ha jol tudom a legolcsobb valtozata ez es ez 40-50...
én erre gondoltam: "Green Cell 600W 12V INV05DE" és ez 16 ezerért nem rossz.
de most írod, hogy "mennyire pure sine", na itt akkor megakadtam, mert ezek szerint a tiszta sinusosban is van olyan, ami "kevésbé tiszta" és olyan, ami "sokkal tisztább"? ezt milyen értékben fejezik ki vagy az átlag vásárló honnan tudja?
én már nem szeretnék többet kockáztatni, épp elég, amiket eddig tönkretett a nem sinsusos inverter, szóval akkor olyat szeretnék, amelyik garantáltan pure sine.
én elhiszem, amit írsz elektronikából, de az árral kapcvsolatban azért vannak kétségeim. úgy értem, sok esetben, a minőségnek van a legkevesebb köze az árhoz, az összes többi tényező sokkal meghatározóbb (nagy tétel vagy sem, mennyire szürkén vagy tisztán jön be stb stb, ezek olyan marketing ill. kikser-nagyker láncolati és könyvelési trükkök, hogy a termék valós ára mellette eltörpül igazából)
#9 igen de helyi (ahol gyartjak) arak alapjan lehet viszonyitani
az garantaltan az victron de mint latod relative nem olcso
INV05DE kodu az 300W os 600W ot csak nagyon rovidideig tud (motor inditas csucserteke pl.)
belinkelte gyartoi oldalat is aki ajanlotta
elvileg kezikonyveben (oldalon mintha lattam voln letolthetot) szinuszkep is lehet van
muszerekkel meglehet merni milyen a szinusza egy tiszta szinuszosnak
lehet ennek is tokeletes altalaban(!) de adott peldanynal igyis lehet elteres
pure sine igazabol azt takarja hogy nem szogletes a jel de ettol meg lehet tokeletlen a hullam
ez kevesbe gond altalaban mint a szogletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!