Samsung klíma külső egység nem indul, a belső leáll pár perc után, mit lehet tenni?
Sziasztok, nem romlott még el klímám, szóval van valami amit meg lehet próbálni mielőtt jópénzért szerelőt kellene hívnom?
Bármilyen módot indítok el, 5-10 perc után 4et sípol (Leírását megnéztem, semmi hiba kódos magyarázatot nem tartalmaz), majd folyamatosan villog a power saving led amíg ki nem kapcsolom a távirányítóval majd vissza be (A klíma persze nem csinál ilyenkor semmit, csak a led villog)
Próbáltam power savind módban használni, semmi különbség. Próbáltam áramtalanítani a lakást pár percre, semmi. Pár percre kihúztam a gépet és a hűtőt is, semmi.
Ez kb 3 napja tart. Tegnap önmagától egyszer jó lett, szépen hűtőtt, még másnap reggel is, mert véletlenül úgy maradt. Aztán egyszercsak ma délelőtt meggondolta magát és azóta nem hajlandó elindulni a külső egység, a klíma pedig gondolom csak lekapcsol, hogy ne terheljen túl valamit.
Bármi ötlet?
A vezérlés szerint nem tud elég hőt leadni. Ennek több oka lehet:
-hőmérséklet szenzor
-ventilátor
-kompresszor
-hűtőközeg
Pontos típust ne szégyelld leírni.
Elfelejtettem a típust beleírni, bocs és köszi a segítséget :)
Samsung aqv12ugan a típus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!