Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Samsung klíma külső egység...

Samsung klíma külső egység nem indul, a belső leáll pár perc után, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nem romlott még el klímám, szóval van valami amit meg lehet próbálni mielőtt jópénzért szerelőt kellene hívnom?

Bármilyen módot indítok el, 5-10 perc után 4et sípol (Leírását megnéztem, semmi hiba kódos magyarázatot nem tartalmaz), majd folyamatosan villog a power saving led amíg ki nem kapcsolom a távirányítóval majd vissza be (A klíma persze nem csinál ilyenkor semmit, csak a led villog)

Próbáltam power savind módban használni, semmi különbség. Próbáltam áramtalanítani a lakást pár percre, semmi. Pár percre kihúztam a gépet és a hűtőt is, semmi.

Ez kb 3 napja tart. Tegnap önmagától egyszer jó lett, szépen hűtőtt, még másnap reggel is, mert véletlenül úgy maradt. Aztán egyszercsak ma délelőtt meggondolta magát és azóta nem hajlandó elindulni a külső egység, a klíma pedig gondolom csak lekapcsol, hogy ne terheljen túl valamit.

Bármi ötlet?

2024. jún. 15. 16:01
 1/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam egy csavarhúzóval benyúlni és kicsit megpörgetni a lapátokat a külső egységben, de nem segített.
2024. jún. 15. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerelőt kell hívni.
2024. jún. 15. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:

A vezérlés szerint nem tud elég hőt leadni. Ennek több oka lehet:

-hőmérséklet szenzor

-ventilátor

-kompresszor

-hűtőközeg

Pontos típust ne szégyelld leírni.

2024. jún. 15. 18:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem a típust beleírni, bocs és köszi a segítséget :)

Samsung aqv12ugan a típus

2024. jún. 17. 09:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem régi modell, én a hűtőközeg vesztést látom esélyesnek. De bármi (is) lehet.
2024. jún. 17. 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló hibajelenség volt, és egy kondenzátort kellett kicserélni a kültériben.
2024. jún. 20. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!