Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Garanciális laptopot kitisztít...

Garanciális laptopot kitisztíttatni a garanciában feltűntetett szervizében kell igényelni, vagy el lehet vinni más szervizekbe úgy, hogy a garancia megmarad?

Figyelt kérdés
2024. jún. 12. 14:41
 1/3 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Nem tudom, mennyi garanciaidőben gondolkodsz, de olyan hamar nem kell tisztítani.

Ha kellene, az inkább a felhasználóra vet rossz fényt (garanciamegszüntető fényt).

Például, miért használtad lisztes malomban? Nem ipari alkalmazásra lett neked odaadva.

2024. jún. 12. 15:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Lassan kicsit több mint 1 éves, illetve nagyobb gépigényű munkákra használom szinte minden nap. Már sokszor alapjáraton is hangos a ventilátor benne, mert gonoldom kosz van már ott. Viszont én magam nem szedhetem szét emiatt. Azt mondod ez rossz fényt vetne rám?
2024. jún. 12. 15:44
 3/3 Szervizmérnök úr ***** válasza:
1 év kevés, a ventilátor pedig lehet, csak azért teker jobban, mert a processzor teker jobban. Pl. "elszemetelődött" a rendszer, szoftveresen. Emiatt a Feladatkezelőben is megfigyelhető (ha Windows), hogy nem nagyon nyugszik le a processzor, ami többlet hűtést igényel.
2024. jún. 12. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!