Milyen kondi kell a mágneszárhoz? 12V 350mA!
Gondolom azért kell, hogy a változó feszültségű táp okozta zümmögést csillapítsa. Azonban a valóságban azért nem DC-ről működik, hogy a mechanikát biztosabban meg tudja mozgatni a sikeres nyitás érdekében.
De megvárjuk a kérdező reakcióját, hogy ő mit gondol erről.
Amelyik mágnesszár AC/DC-re specifikált, annak mindegy, csak annyi különbség lesz, hogy AC tápról hallatszik egy zúgó hang, amiből a kapunál álló személy érzékeli, hogy most lehet nyitni.
Sima DC-tápról csak kattanás hallatszik, közben csend. Hacsak nem hullámzó DC.
Váltakozó feszültség (AC) nem ugyanaz, mint a változó (ami lehet AC vagy DC is).
Mindennek tetejébe, ha rákeresünk, 12V / 350 mA paraméterrel síktapadó mágnest találunk, DC tápra.
Konkrétan DC-tápra nem kell kondi, benne van a tápegységben, ami sima DC-t ad.
Hullámzó DC megint más téma, de nem nekem kell litániát írni, ha a kérdező szűkszavúan nem közöl infókat.
Mindenkinek köszönöm! Mellényúltam!
Zavarszűrésen törtem a fejem, de minek, amikor szűrt stabil kapcsoló üzemű tápja van! Bocsi: öregszem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!