Vettem egy hegesztőpajzsot.A használati utasitás minden félét boncolgatott,azaz,tájékoztatott de arról egy szót sem ír,hogy amikor nem használom a pajzsot akkor is bekapcsolva kell letenni a töltés miatt vagy nyugodtan kikapcsolhatom és ha használom már akkor is teljesiti a hegesztésnél a sötétedést?Na most a trollok ezen megakadnak és írják majd,hogy igen ,sötét vagy és hasonlókat.
"akkor is bekapcsolva kell letenni a töltés miatt "
Ezt kifejtenéd? Mi az, hogy töltés miatt?
Nekem csak a lidl-böl van egy, azon pl. nincs is kikapcsoló, csak egy érzékenység állító, meg egy késleltétés, hogy meddig maradjon még sötét miután megszünt az ív.
Plusz van még egy kis ledes világítás rajta, mint a fejlámpákon, azt lehet ki-be kapcsolni.
2024. jún. 10. 16:20
4/12 Szirty válasza:
"azon pl. nincs is kikapcsoló, csak egy érzékenység állító"
Én nem ismerem a lidiset, de sok gyártmányon az érzékenység állító potméter egyben a kikapcsoló is. Letekered nullára, akkor kattan, ki van kapcsolva (kapcsolós a potenciométer).
Cégnél is ilyenek vannak és sokan nem is tudják hogy ki lehet kapcsolni.
Csak hordják hozzánk hogy cseréljünk elemet.
Kérdezem hogy ki szoktad kapcsolni amikor elteszed? Aszondja nem lehet. :)
2024. jún. 10. 16:30
5/12 anonim válasza:
Nekem is ilyen van, hogy az oldalán lávő potit le lehet tekerni, és akkor kattanva lekapcsol, de megvan vagy 5-6 éve, és mindig elfelejtettem lekapcsolni, mellette meg jó ha évi 1-2x használom, és még mindig működik, nem kellett benne elemet cserélni, vagyis használaton kívül nem fogyaszthat semmit, és a dobozában nem is fog töltődni ;).
2024. jún. 10. 17:36
6/12 anonim válasza:
Ami nekem van, abban 2db CR2032-es elem van, nem tölthető. Ha belső akku van a tiedben, akkor próbáld meg teljesen lemeríteni, majd a töltőre rakod egy darabig, utána kipróbálod, hogy töltött-e valamennyit. Hasonló eszközöknél szokott lenni töltés visszajelző LED, ami töltéskor világít, feltöltve pedig vagy elalszik, vagy másik színnel világít. Esetleg töltéskor villog, feltöltve pedig mást produkál.
2024. jún. 10. 18:21
7/12 anonim válasza:
Felhasználói útmutató mit ír a töltésre?
2024. jún. 10. 18:22
8/12 Szervizmérnök úr válasza:
Létezik olyan is, ami a hegesztés fényének energiáját használja töltésre, "napelemmel".
2024. jún. 10. 18:26
9/12 anonim válasza:
Kérdező, egy pontos típus vagy link jól jönne, mivel nem tudjuk mid van.
2024. jún. 11. 21:18
10/12 A kérdező kommentje:
9. A kérdés jó.Ez egy neve sincs tákolmány lehet ls valószínűéeg Kinai fostalicska ami egy erős utánzata a jónak.Jó,tudjuk,ami nem kinai az ma már utánzat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!