Hosszú, vékony, erős fényű, lehetőleg akkumlátoros lámpát keresek rollerre. Valaki tud javasolni ilyesmit?
Figyelt kérdés
DIY projekthez kéne első lámpának valami ilyesmi a roller kormányrúdjára. kb 30-40cm hosszú fehér, erős fényű lámpa kéne, amit jól fel lehetne erősíteni előlre (nyilván vízálló, és alkalmas legyen a feladatra), és lehetőleg akkumlátoros (ha nem, meg tudom oldani)2024. jún. 9. 20:08
1/6 anonim válasza:
Miért pont hosszú kell hogy legyen?
Nekem ilyen van, brutál jó fényt ad, akkus fúró akkujára kötöttem.
2/6 A kérdező kommentje:
A roller kormányán kicsit furán néne ki ilyesmi; így illene bele a dizájnba (nem szerettem volna simán a kormány felső részéhez rakni egy biciklilámpát). Csak esztétikai kérdés, de nagyon jól nézne ki. LED csíkon gondolkoztam még, de attól tartok, annak nem lenne elég erős fénye, hogy tényleg hasznát is vegyem.
2024. jún. 9. 20:40
3/6 Szervizmérnök úr válasza:
4/6 anonim válasza:
Aha, akkor nem hosszú, hanem széles, de a kérdésben nem ez szerepelt.
Én ilyesmire gondoltam, ez hosszú és vékony:
5/6 anonim válasza:
1-es ne is zavarjon hogy ezzel mindenkit rommá vakítasz...
6/6 A kérdező kommentje:
Nem hosszú, ez valóban nem volt pontos. Magas kell, de amit Szervizmérnök úr javasolt, az van a legközelebb. De én nem széltében a kormányra, hanem magasságban a kormányrúd függőleges részére tenném.
2024. jún. 10. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!