A Windows Defender korlátozott elérésének problémja ?
A Windows Defender korlátozott elérésének problémja
Üdv,
A Windows újratelepítése óta észrevettem hogy a Windows Defender alól eltűntek menüpontok. Azóta pontosításképp utánanéztem, hogy például a víruskeresés menüpont nem elérhető, ahonnan korábban akár manuálisan is keresést lehetett lefuttatni. Amennyiben most megpróbálom elérni azt a menüpontot, azt az üzenetet kapom, hogy: " A lap nem érhető el. A rendszergazda korlátozott hozzáférést biztosít az alkalmazás néhány területéhez, és az elérni kívánt elem nem érhető el. További információt az informatikai segélyszolgálattül kaphat." A rendszergazda én vagyok, és a számítógép nincs semmilyen másik géppel közös hálózaton. A számítógépen a jelenleg legfrissebb verziójú Windows 10 PRO található.
A válaszokat előre is köszönöm,
A Windows újratelepítése óta észrevettem hogy a Windows Defender alól eltűntek menüpontok. Azóta pontosításképp utánanéztem, hogy például a víruskeresés menüpont nem elérhető, ahonnan korábban akár manuálisan is keresést lehetett lefuttatni. Amennyiben most megpróbálom elérni azt a menüpontot, azt az üzenetet kapom, hogy: " A lap nem érhető el. A rendszergazda korlátozott hozzáférést biztosít az alkalmazás néhány területéhez, és az elérni kívánt elem nem érhető el. További információt az informatikai segélyszolgálattül kaphat." A rendszergazda én vagyok, és a számítógép nincs semmilyen másik géppel közös hálózaton. A számítógépen a jelenleg legfrissebb verziójú Windows 10 PRO található.
A válaszokat előre is köszönöm,
es mar tobbszor volt ujratelepitve ugyanigy?
mert pl ha nem tisztatelepitest csinaltal az is lehet ok
meg ha valamit elrotnottal megis
ujratelepiteni nem akarnad most meg frissen?
vagy ha mas telepitot hasznaltal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!