Hogy kell laptopra google choremot és YouTubeot beszerezni?
Figyelt kérdés
Vettem egy új laptopot és amikor elkezdtem beüzemelni ez szar nem engedte hogy a Google fiókommal jelentkezzek be hanem microsoftall kellett és most nincsen se YouTube se google
Segítsetek honnan tudom beszerezni ezeket és belépni a google fiókomba?
És még az emailjeimet is megszeretném nézni de az is google fiókomban van
Segítsetek légyszíves
Nagyon felidegesítt hogy nincsen google se YouTube és még az emaileket se látom
jún. 6. 15:59
1/7 anonim válasza:
1. Megnyitod az alapból mellékelt Edge böngészőt.
2. Felkeresed a Google Chrome webhelyét:
3. Rákattintasz a Chrome letöltése gombra:
4. Letöltöd és feltelepíted.
5. Az asztalon/a Start menüben ott lesz a Chrome ikonja rákkatintasz.
6. Onnan pedig elérheted a GMail-t:
illetve a Youtube-ot:
2/7 anonim válasza:
Mi az, hogy nincs youtube? Beírod a böngészőbe, hogy youtube.com, aztán ott be tudsz jelentkezni a fiókodba. Ez független, hogy chrome-ot használsz vagy sem.
3/7 anonim válasza:
Ott van az Edge. Abban megnyitod amit akarsz. Windows-on nincs Google app mindenre. Ha az kell, telepítsd a Chrome OS Flex-et.
4/7 anonim válasza:
Nincs Windows-os YOutube app. Akkor mit is keresel? Akármelyik böngészőbe beírod és ott van. Vagy azt hoszed hogy ha Microsoft fiók helyett Google fiókkal engedne belépni, akkor onnan kezdve Android appokat kezdesz el telepíteni Windows-on?
6/7 anonim válasza:
Te jó ég, mond, legalább a laptopot be tudod kapcsolni? Tulajdonképpen hány éves is vagy? 12-13-14?
7/7 anonim válasza:
Ugy kell hogy a miscrosoft edgébe belépsz be irod a goggle chrome download és az elsö linkre kattincs
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!