SOS! Honnan tudhatom meg a Packeta rendelésem jelszavát?
Figyelt kérdés
Tehát az van, hogy megérkezett a csomagom Vintedről a Packeta z boxba. Eddig sohasem használtam, ezért most töltöttem le először a packeta appot, amikor a csomagom már rég megjött. Regisztráltam, és ugye nem tud semmit a csomagomról. Elvileg úgy meg lehetne oldani, hogy beírom a csomagomnak a számát és hozzá a jelszót, de itt a probléma, hogy sehol nem ír semmilyen jelszót. Honnan deríthetem ki? Kérlek segítsetek gyorsan😭jún. 4. 14:36
1/6 Ypszilon1980 válasza:
Sms? Nekem úgyis jön meg email is.
2/6 anonim válasza:
Ha ugyanazt a mailt adtad meg a csomaghoz, mint amivel regisztráltál, összeköti.
3/6 A kérdező kommentje:
jún. 4. 15:02
4/6 anonim válasza:
Ne az emailt fotózd le, az neked nem kell. Letöltötted a Packeta alkalmazást, ugyanazzal a telefonszámmal, emaillel belépsz, amivel kérted csomagot. Bekapcsolod a Bluetooth-t, odamész a telefonoddal a boxhoz és ki fog nyílni az automata. Nem kell hozzá jelszó. A telefonoddal irányítod, nincs az automatán billentyűzet. Az appot nézegesd, benne van minden.
5/6 anonim válasza:
"SOS! Honnan tudhatom meg a Packeta rendelésem jelszavát?"
Sehonnan.
6/6 A kérdező kommentje:
Megoldódott, köszönöm #4 és többiek is a segítséget. Kiderült egy másik telefonszám volt megadva a rendelésnél, de most már megoldottam, és a csomagot is kiadta az applikáción belül.
jún. 4. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!