Robotporszívó vásárlásban gondolkozok, és a kiszemelt termék egy Xiaomi Robot Vacuum x10 Típusú porszívó lenne. Macskák mellé mennyire jó választás?
Nekem pro2 van.
Legót, nerf töltényt gond nélkül eltünteti.:D
Napi 1x fut kb 80nm-en,nem hagy ott semmit.
Nekem is ilyen van. Nálunk a kutyaszőr van jelen, de nem okoz problémát a robotnak. Persze ha naponta használod akkor 3-4 naponta célszerű leszedni a keféket és külön lepucolni. Nálunk sajnos hatalmas nagy a por és a benne lévő levegőszűrő is elég hamar megtelik, én azt hetente kiszoktam pucolni, tehát kissé foglalkozós ebből a szempontból, de abban viszont nagyon jó dolog hogy megkönnyíti a munkámat már azzal hogy nem kell legalább a padlót takarítani, söprés, porszívózás nem szükséges. Ez a robot tud feltörlést is vizesen az sem rossz de a felmosást nem helyettesíti, csak felfrissíti a felületet.
Szűk helyekre nem tud bemenni. Szőnyeg ha van azon csak nagyjából tudja felszedni a port. Ha van magas küszöb akkor azt nem fogja szeretni.
Más cigire költi, én robotporszívóra. Az ront az életminőségén az embernek, ez javít. Csak egy példa.
Ha neked ez fáj, sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!