Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hol tudnék fénymásoltatni...

Hol tudnék fénymásoltatni netről szedett képeket?

Figyelt kérdés
Különböző méretekben szeretném, ezt lehet külön kérni vagy csak egy méretben fénymásolnak? Vagy ezt itthon tudom befolyásolni esetleg úgy, hogy kicsinyítem az adott képet és úgy teszem fel pendrive-ra? Ha olyan képet szeretnék fénymásoltatni ami széles, nem fog lelógni a fele? Mármint amikor önéletrajzot nyomtattam, volt olyan, hogy egyetlen kis mondatot vagy külön lapra nyomtatott, vagy a lap hátsó oldalára... Ilyen itt nem lesz?

2024. máj. 25. 18:02
1 2
 11/14 Kedves Vezető ***** válasza:
Nem, van vidéken is, beírod a google-be, és kidobja a legközelebbit, nekem a Pestieket dobja ki, mert Pesten vagyok.
2024. máj. 25. 20:50
 12/14 Kedves Vezető ***** válasza:
2024. máj. 25. 20:53
 13/14 Szirty ***** válasza:

"Csak most szeretnék és nem túl sok mindent fénymásoltatni"

Amikor belépsz egy fentebb ajánlott helyre és megmondod mit szeretnél, akkor a "fénymásolni" szót cseréld le "nyomtatni" szóra különben furcsán fognak nézni...

2024. máj. 26. 08:04
 14/14 Orbán Csaba Ferenc válasza:
Az egyszerűség és gyorsaság kedvéért ha kép ráfér A3, vagy A4 méretre, akkor egy world dokumentumba berakod, akár egy lapra több képet is lehet, és a nyomtató boltban kinyomtatod normál papírra akár önkiszolgáló módon (Budapesten: Copyguru üzletek), vagy az ott dolgozókkal fotópapírra, vagy vastagabb kartonra is.
2024. máj. 26. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!